• Новинка
Пухкави Ворсистый Мат, Крайбрежен Плаж Миди, Морски Звезди, Ултра Мек Wooly Килим за Спалнята, Дневната, Банята, Детската, Тюркоазени Постелки за пода С Морска Вода, До?

Пухкави Ворсистый Мат, Крайбрежен Плаж Миди, Морски Звезди, Ултра Мек Wooly Килим за Спалнята, Дневната, Банята, Детската, Тюркоазени

Buyers rating:
BGN 15.60

Налично

♠Мат Shag Ultra Soft Area : Начало подложка е изработена от висококачествен фланелевого флисового материалЗадната част е изпълнена от неплъзгащи каучук, която абсорбира водата и поддържа пода чист и сух. ♠ Подложка от пухкава ворсистой плат с Перфектен размер : размери постелки 24x36 инча (около 60x90 см), тегло 0,71 кг, тези космати черги, може лесно да се комбинира с някой за декорация на дома, моля, бъдете сигурни за закупуване. ♠Wooly килим може да се използва в много случаи : Здрави, пухкави черги може да се използва в хола, спалнята, банята, тоалетката маса, къща за почивка, банята, детската стая, стаята за гости, обща стая, душ на стаята и в други случаи.Нескользящее гумени дъното определя рамката на мат на място и да го защитава.Избягвайте приплъзване по пода. ♠Грижа Инструкции : Пухкави черги лесно да се почистват и да се грижат.Почистване на разклащане на ръцете позволява да се постигне почистващо ефект за отстраняване на прах и замърсявания, когато тя не се използва, може да се срине и да поставите в ъгъла, за да увеличат продължителността на живота и опростяване на съхранение. ♠ Задоволително обслужване на клиенти : Ако имате някакви въпроси относно нашата черга shag ultra soft, моля, не се колебайте да се свържете с нас и ние ще ви дадем задоволителен отговор в рамките на 24 часа. ♠Мат Shag Ultra Soft Area : Начало подложка е изработена от висококачествен фланелевого флисового материал.Задната част е изпълнена от неплъзгащи каучук, която абсорбира водата и поддържа пода чист и сух. ♠ Подложка от пухкава ворсистой плат с Перфектен размер : размери постелки 24x36 инча (около 60x90 см), тегло 0,71 кг, тези космати черги, може лесно да се комбинира с някой за декорация на дома, моля, бъдете сигурни за закупуване. ♠Wooly килим може да се използва в много случаи : Здрави, пухкави черги може да се използва в хола, спалнята, банята, тоалетката маса, къща за почивка, банята, детската стая, стаята за гости, обща стая, душ на стаята и в други случаи.Нескользящее гумени дъното определя рамката на мат на място и да го защитава.Избягвайте приплъзване по пода. ♠Грижа Инструкции : Пухкави черги лесно да се почистват и да се грижат.

Подробности

Подобни продукти в категория

Правоъгълна Купа от Селенита
  • Новинка
Оценки:

Правоъгълна Купа от Селенита

Правоъгълна купа от селенита зарежда други кристали и зарежда с положителна енергия вашият домСеленит

BGN 0.67