• Новинка
lovediyxihe Контейнер За зърно Контейнер За съхранение на ориз 10 кг Контейнер За Съхранение на Ориз Контейнер За Съхранение на Ориз с капак и Мерным Чаша Черен, Кухненск?

lovediyxihe Контейнер За зърно Контейнер За съхранение на ориз 10 кг Контейнер За Съхранение на Ориз Контейнер

Buyers rating:
BGN 90.80

Налично

Идеален за съхранение в кухнята : подходящ за съхранение на брашно, захар, закуски, шипучки, полезни органични продукти, зърнени храни или зърнени закускиБлагодарение на специален механизъм за ограничаване вие можете лесно да отворите или затворите нашите пластмасови контейнери.Контейнер за съхранение на ориз е много практичен : с мерным чаша и ролетни коне.СИГУРНОСТ : Висококачествено място за съхранение, позволява ви да запазите продуктите свежи и вкусни.Висококачествени кухненски контейнер за ориз с добра герметичностью. 4-затваряне на трети страни на капака : те са стегнати, така че нито влага, нито въздух не прониква вътре.Това ще запази вашите сухи храни, пресни и ароматно.Спестете много място в кухнята и шкафчетата за по-добра организация кухня.Параметри : Материал : полипропилен.Размер на продукта : 39,5x23x21,5 см пакет включва : 1 х контейнер за съхранение на ориз.Ако имате някакви въпроси относно нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас. БЕЗРИСКОВИ ИНВЕСТИЦИИ: Нашите контейнери за съхранение на зърнени храни, сигурност, завоюют вашата любов.Ако имате някакви въпроси, можете да се свържете с нас по електронната поща.Ние ще ви дадем задоволителен отговор в рамките на 24 часа.

Подробности

Material:
polypropylene.
Product size:
39. 5 x 23 x 21. 5 cm
Package contents:
1 x rice storage container.:
If you have any questions about our products, please feel free to contact us.:
RISK-FREE INVESTMENT:Our cereal storage containers will definitely win your love. If you have any questions, you can contact us via email. We will give you a satisfactory answer within 24 hours. :

Подобни продукти в категория

Карта памет SanDisk 2GB Micro (M2)
  • Новинка
Оценки:

Карта памет SanDisk 2GB Micro (M2)

Общи характеристики Пясък 20 GB Memory Stick Micro (M2) : капацитет 2.Една четвърт от размера на картата с памет Memory Sti

BGN 2.00