• Новинка
Форма за оризови топки TEEGUI, Шейкър за приготвяне на ориз със собствените си ръце, Форма за приготвяне на Обяди, Кухненски Инструменти под формата на кълбо, Декор за ?

Форма за оризови топки TEEGUI, Шейкър за приготвяне на ориз със собствените си ръце, Форма за приготвяне на Обяди, Кухненски

Buyers rating:
BGN 2.33

Налично

【【Широко приложение】 : Удобен за носене, с малки размери, лесни за носене, подходяща за къмпинг, пикник, набези, пътуване, семейни събирания и на други места, насладете се на процеса на приготвяне на суши със собствените си ръце с децата, семейството и приятелите си 【Бъдете сигурни и надеждни】 : Нашата форма за оризови топки изработени от полипропилен PP, продължителност на употреба, с незалепващо повърхност. 【【Лесна за приготвяне】 : Вътрешна част на формата е изпълнена матово покритие, което пречи на залепване на ориз!Просто се разклаща, за да се получи кръгла топка ориз, и децата ще могат да подготвят сами.Може да се направи не само клеенчатые оризови топки, но и банички. 【Инструмент за приготвяне на суши със собствените си ръце】 : Формуляр за оризови топки лесна за приготвяне на суши в домашни условия, че е практично и ви позволява да се даде форма на оризов шарикам чист.Спестете си време и енергия, това е добър с кухненски инструмент, с помощта на който ще можете да приготвите суши за забавление на семейството и приятелите. 【гаранция за качество】 : Ако имате някакви въпроси относно продукта, моля не се колебайте да се свържете с нас.Ние също така предлагаме цялостно сервизно обслужване, вие можете да се купуват без да се притеснявате. 【【Широко приложение】 : Удобен за носене, с малки размери, лесни за носене, подходяща за къмпинг, пикник, набези, пътуване, семейни събирания и на други места, насладете се на процеса на приготвяне на суши със собствените си ръце с децата, семейството и приятелите си. 【Бъдете сигурни и надеждни】 : Нашата форма за оризови топки изработени от полипропилен PP, продължителност на употреба, с незалепващо повърхност. 【【Лесна за приготвяне】 : Вътрешна част на формата е изпълнена матово покритие, което пречи на залепване на ориз!Просто се разклаща, за да се получи кръгла топка ориз, и децата ще могат да подготвят сами.Може да се направи не само клеенчатые оризови топки, но и банички. 【Инструмент за приготвяне на суши със собствените си ръце】 : Формуляр за оризови топки лесна за приготвяне на суши в домашни условия, че е практично и ви позволява да се даде форма на оризов шарикам чист.

Подробности

Подобни продукти в категория