• Новинка
Кутия за салфетки RENSLAT за баня без перфорация, кутия за салфетки, калъф за съхранение на ролка хартия (бял) (Цвят: бял, размер: както е показано на фигурата)

Кутия за салфетки RENSLAT за баня без перфорация, кутия за салфетки, калъф за съхранение на ролка хартия (бял) (Цвят: бял,

Buyers rating:
BGN 2.33

Налично

- Той е изработен от висококачествен материал, който е траен и практично за по-дълга употреба - Идеални за употреба в банята и в кухнята.Голямо пространство, подходящ е за домакински хартия / ролка хартия с различни размери. - Той идва с прост дизайн на външния вид, който допринася малко забавление в живота си. - Се отличава с компактен размер, не заема твърде много място. - Той идва с чекмедже, което може да се използва и като тава за съхранение на ароматерапия или други малки предмети. - Той е изработен от висококачествен материал, който е траен и практично за по-дълга употреба. - Идеални за употреба в банята и в кухнята.Голямо пространство, подходящ е за домакински хартия / ролка хартия с различни размери. - Той идва с прост дизайн на външния вид, който допринася малко забавление в живота си. - Се отличава с компактен размер, не заема твърде много място. - Той идва с чекмедже, което може да се използва и като тава за съхранение на ароматерапия или други малки предмети.Характеристики - Той е изработен от висококачествен материал, който е траен и практично за по-дълга употреба.- Идеална за употреба в банята и в кухнята.Голямо пространство, подходящ е за домакински хартия / ролка хартия с различни размери.- Той идва с прост дизайн на външния вид, който допринася малко забавление в живота си.- Различава компактен размер, не заема твърде много място.- Той идва с чекмедже, което може да се използва и като тава за съхранение на ароматерапия или други малки обекти.- Материал : ABS.Кръст Бод Пакетът включва : 1 x кутия за съхранение (други аксесоари демо на снимката не са включени.) Забележка : Моля, се допуска отклонение 1-3 см от ръчно измерване. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да предложи цена.Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.Благодарим ви!Приложими случаи : хол, баня, домашен офис.

Подробности

Подобни продукти в категория