• Новинка
WZZPF Планина за Колоездене телефон Титуляр за телефон на Кормилото на Мотоциклета Титуляр за Колоездене телефон Подходящ за iPhone 13 Pro Max/13/12/11 Телефони Galaxy S21 / S20 и 4 - 7 М?

WZZPF Планина за Колоездене телефон Титуляр за телефон на Кормилото на Мотоциклета Титуляр за Колоездене телефон Подходящ за

Buyers rating:
BGN 6.96

Налично

【Подходяща за телефони, 4 "-7"】Това водонепроницаемое планина за телефон на мотоциклет е предназначено специално за телефони с размер 4-7 инча!Моля, намерете друг вариант за мобилни телефони с по-малък размер 【Уникална жар】 Конструкция с надеждна ключалка дръжка позволява да се избегне загуба на притежателя на телефона мотоциклет, когато сте го оставите отвън; монтиране на кормилото с двоен жак позволява завъртане на телефона на 360°. Той е подходящ за мобилен телефон голям размер. 【Основа за стабилност】 Инсталация в основата на волана предоставя винаги го сверхустойчивость и сигурност дори и върху ухабистых пътищата!Шаровое основа за управление с двоен жак за завъртане на 360 ° + 360° е подходящ за всякакви ъгли монтаж на хоризонтални и вертикални екрани.Много по-свободна настройка, отколкото при обикновените притежатели на телефони, въртящи се на 360 °!. 【Водоустойчив IP64 】 С ниво на водоустойчивост IP64 това е планина за телефон на кормилото. 【Подходяща за телефони, 4 "-7"】Това водонепроницаемое планина за телефон на мотоциклет е предназначено специално за телефони с размер 4-7 инча!Моля, намерете друг вариант за мобилни телефони с по-малък размер. 【Уникална жар】 Конструкция с надеждна ключалка дръжка позволява да се избегне загуба на притежателя на телефона мотоциклет, когато сте го оставите отвън; монтиране на кормилото с двоен жак позволява завъртане на телефона на 360°. Той е подходящ за мобилен телефон голям размер. 【Основа за стабилност】 Инсталация в основата на волана предоставя винаги го сверхустойчивость и сигурност дори и върху ухабистых пътищата!Шаровое основа за управление с двоен жак за завъртане на 360 ° + 360° е подходящ за всякакви ъгли монтаж на хоризонтални и вертикални екрани.Много по-свободна настройка, отколкото при обикновените притежатели на телефони, въртящи се на 360 °!. 【Водоустойчив IP64 】 С ниво на водоустойчивост IP64 това е планина за телефон на кормилото.

Подробности

Подобни продукти в категория