• Новинка
Тонален крем за устни 2 цвята, придающая обем мини-течна червило, хидратиращи, хидратиращи устните, бузите и очите, водоустойчиви и устойчиви, естествен гланцов кор?

Тонален крем за устни 2 цвята, придающая обем мини-течна червило, хидратиращи, хидратиращи устните, бузите и очите, водоустойчиви

Buyers rating:
BGN 5.73

Налично

?【Състава на цвят за устни】 : тонален крем за устни обогатен с увлажняющей формула за устни, не съдържа парабени, не предизвиква раздразнение и се предлага в 4 нюанса на мини-течен блясък за устни ?【Гладка текстура,】 : Текстура на този гланц за устните е лесна, ярка, пухлая и копринена в условия на безтегловност.Можете да нанесете слой червило за получаване на увлажненного, блестящ послевкусия. ?【Овлажняващ и водоустойчив】 : Това е трайно водостойкое средство с незалепващо покритие, лесен за нанасяне, изглажда и лесно се нанася, оставяйки устните хидратирана и блестяща. ?【Многофункционалност】 : Този охлаждащ и дишаща нюанс за устни не само подхранва и покрива устните, но също така може да се използва като руж и сенки за очи, за да се придаде блестящ цвят на лицето. ?【Идеален подарък】 : Компактен и удобен за переноске, този мини-тинт за устни е идеална като подарък за рожден ден, ден на благодарността, Хелоуин, Коледа приятел, майка си, жена си или приятелката, на които той харесва.На кръгъл хидратиращ гланц за устни, оцветени за бузите и устните.Цвят за устни може да се използва не само като руж за оцветяване на устните, но и като руж и сенки за очи, като придава блясък на устните и бузите.

Подробности

Подобни продукти в категория