• Новинка
Режийни ноктите ръчен труд за партита, Срещи, Дневна сватба, Ръчно изработени от Професионалните маникюристи, С UV покритие, 10 бр. (M, C)

Режийни ноктите ръчен труд за партита, Срещи, Дневна сватба, Ръчно изработени от Професионалните маникюристи, С UV покритие,

Buyers rating:
BGN 27.47

Налично

【100% Ръчна работа】 Всеки стил са внимателно проектирани, произведени и качество, тествани от нашите администратори за маникюрОт гледна точка на стил, дизайн, производство на детайли, качеството на продукта и издръжливост, те са много по добри обработени нокти.Ръчни съвети за ноктите ви позволяват да изпълняват по-сложни процеси, като оштукатуривание, дърворезба и боядисване, както грунд и цветно лепило може да се прилага по-равномерно.Нека да се възползвате от тип-топ на маникюристи, без да излизате от дома си, за по-малко пари. 【Сигурен и здрав материал】 Режийни ноктите бадеми са изработени от акрил, ABS-пластмаса, екологично чисти, не травмируют ръце, те лесно да се прекъсне. 【Минимална инсталация】 Впечатлите режийни нокти дизайн, просто изберете вашия маникюр, отполируйте ногтевое легло, нанесете jelly лепило, което ние раздаваме, и натиснете модерни ноктите в продължение на 30 секунди, за да се получи естествен маникюр, който се харесва на момичетата.Поради ограниченото използване на желейного лепило препоръчваме ви да използвате вашия собствен лепило. 【Широко се използва】Акрилни нокти press on наистина са подходящи за танцови партита, екскурзии в почивните дни, сватби, партита, Коледа, Хелоуин, ще получите за това много от благодарност. 【Идеален подарък】 Gold печат на въздушната ноктите - идеален подарък за приятелка, съпруга, приятели и роднини.Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас, ние ще отговорим на вашата информация навреме.Начин на употреба : 1. Внимателно отполируйте ноктите теркой, за да премахнете кройка с повърхността на нокътя, почистване и поддържане на повърхността на нокътя е чиста и суха. Избор на подходящ размер на нокътя и нанесете необходимото количество лепило или желе-лепилен паста от вътрешната страна на избрания нокти. Лепило върху ноктите от основата на нокътя към предната част на нокътя, натиснете ноктите в продължение на 10 секунди и здраво да я залепите.Как да се премахне : 1.

Подробности

Подобни продукти в категория