• Новинка
JEONSWOD 5-Диференцирани Метални Закачалки За Панталони Мултифункционална Компактна Закачалка За Съхранение В Гардероба С Поролоновым Покритие Въртяща се Закачалка ?

JEONSWOD 5-Диференцирани Метални Закачалки За Панталони Мултифункционална Компактна Закачалка За Съхранение

Buyers rating:
BGN 1.00

Налично

Супер спестяване на пространство : на всяка закачалка може да се мотае 5 панталони, дънки, поли или шаловеТова е перфектният органайзер за кабинет.Завъртане на лоста : 4 лост могат да отиваме все по-далеч поотделно.Бързо и лесно да се мотае/свали панталоните.Нескользящие : Меки подлакътници от пеноматериала ЕВА внимателно пазят си панталони, без никакви гънки и да предотвратяват подхлъзване или падане панталони.Организирайте вашата тоалетна : Тази закачалка ще ви помогне да се разложи на панталони в различни видове, така че да можете бързо и лесно намиране на желаната дреха.Можете да сгънете панталони заедно, които почти не се носят.Супер спестяване на пространство : на всяка закачалка може да се мотае 5 панталони, дънки, поли или шалове.Това е перфектният органайзер за кабинет.Завъртане на лоста : 4 лост могат да отиваме все по-далеч поотделно.Бързо и лесно да се мотае/свали панталоните.Нескользящие : Меки подлакътници от пеноматериала ЕВА внимателно пазят си панталони, без никакви гънки и да предотвратяват подхлъзване или падане панталони.Организирайте вашата тоалетна : Тази закачалка ще ви помогне да се разложи на панталони в различни видове, така че да можете бързо и лесно намиране на желаната дреха.Можете да сгънете панталони заедно, които почти не се носят.Особености : Супер спестяване на пространство : на всяка закачалка може да се мотае 5 панталони, дънки, поли или шалове.Това е перфектният органайзер за кабинет.Завъртане на лоста : 4 лост могат да отиваме все по-далеч поотделно.Бързо и лесно да се мотае/свали панталоните.Нескользящие : Меки подлакътници от пеноматериала ЕВА внимателно пазят си панталони, без никакви гънки и да предотвратяват подхлъзване или падане панталони.Организирайте вашата тоалетна : Тази закачалка ще ви помогне да се разложи на панталони в различни видове, така че да можете бързо и лесно намиране на желаната дреха.Можете да сгънете панталони заедно, които почти не се носят.

Подробности

Material:
Metal, EVA foam covered
Size:
36.5*6 cm
Color:
Creamy-white
Packaging including:
1pcs:
Notice:
Actual color may be slightly different from the image due to different monitor and light effect:
Please allow 1-3cm deviation due to manual measurement:
Description:
Made of material for long time and durable use. Very easy to retract if needed to move the line back to its case for easy storage. Used for hanging wet bathing suits, baby clothes, delicate that can't be machine dried. Great addition to any home, hotel, indoors & outdoors, laundry room. :

Подобни продукти в категория