• Новинка
Заполняющий лампа с регулируема яркост на 4 асистенции и Широкоъгълен обектив, Овлажнител на въздуха за телефонни видео-Конферентна връзка, осветление за снимане ?

Заполняющий лампа с регулируема яркост на 4 асистенции и Широкоъгълен обектив, Овлажнител на въздуха за телефонни видео-Конферентна

Buyers rating:
BGN 2.67

Налично

режим на осветление с 4-степенна скоростна кутия може да се сменят в зависимост от различни сцени, за да отговаря на различните сцени на сниманеРегулиране на яркостта в съответствие с различно осветление на сцената, регулирайте нивото на яркостта.С огледало за селфи за коригиране на грима и положение в реално време.Мини-овлажнител, който осигурява наноразмерный мъгла, способни да овлажняват кожата.Оборудван с широкоъгълен обектив за по-широк обектив, малък размер, удобен за переноске. режим на осветление с 4-степенна скоростна кутия може да се сменят в зависимост от различни сцени, за да отговаря на различните сцени на снимане.Регулиране на яркостта в съответствие с различно осветление на сцената, регулирайте нивото на яркостта.С огледало за селфи за коригиране на грима и положение в реално време.Мини-овлажнител, който осигурява наноразмерный мъгла, способни да овлажняват кожата.Оборудван с широкоъгълен обектив за по-широк обектив, малък размер, удобен за переноске.Параметри : Тип на продукта : Заполняющий светлина Материал : Пластмаса Цвят : както е показано на снимката Тегло : прибл. 219 г / 7,7 унция Яркост : регулира на 4 прехвърляне на Функции : Заполняющий светлина, овлажнител, огледало за селфи, широкоъгълен обектив Батерия : Вградена литиево-йонна батерия 1000 mah Как да използвате : 1. Използвайте скоба за попълване на светлината, за да го повали на телефона 2. Продължително натискане на бутона на захранването, за да включите, натиснете бутона на захранването, за да промените цветовата температура 3. клавишите "+", "-" за управление на яркостта на светлината 4. Един бутон за овлажняване може да пръскане на водна пара Осъществяване Списък : 1 х заполняющий лампа 1 х Кабел за данни 1 х Парцал за прах 1 х Бутилка за съхранение 1 х широкоъгълен обектив Забележка : Мобилни телефони и други аксесоари в комплекта не са включени.Ако имате някакви въпроси за получаване на нашите продукти, моля, свържете се с нас по имейл, и ние ще се свържем с вас възможно най-скоро.

Подробности

Item Type:
Fill Light
Material:
Plastic
Color:
As Pictures Shown
Weight:
Approx. 219g/7.7oz
Brightness:
4 gears adjustable
Functions:
Fill Light, Humidifier, Selfie Mirror, Wide Angle Lens Battery
How to use:
1. Use the fill light clip to fix it to the phone:
2. Long press the power button to turn on, click the power button to change the color temperature:
3. +, - keys to control the brightness of the light:
4. The single humidification button can spray water vapor :
Package List:
1 x Fill Light  1 x Data Cable  1 x Dust Cloth 1 x Storage Bottle 1 x Wide Angle Lens
Note:
Mobile phones and other accessories are not included in the shipment.
If you have any questions about receiving our products, please contact us by email and we will get back to you as soon as possible. :

Подобни продукти в категория