• Новинка
PENTA ANGEL Акрилни Тагове за Кучета 24 бр. Прозрачни Ключодържатели във Формата на Костите, Заготовки за ключове, Името на котката, Идентификационен Номер на Телефона, О?

PENTA ANGEL Акрилни Тагове за Кучета 24 бр. Прозрачни Ключодържатели във Формата на Костите, Заготовки за ключове, Името

Buyers rating:
BGN 3.33

Налично

Опаковка : можете да получите 24 броя акрилни символите за кучета за персонални идентификационни етикети или извършване на ключодържател за ключове Размер : идентификационни етикети за кучета около 5,5x4 см/2,17x1,57 инча, дебелина 2 мм. Заготовки за брелков под формата на костите, изработени от акрил с приятен ефект на перспектива, ще красиво показване на моделите САМ в продължение на дълго време.Символи за кучета в празното дизайна не само са идеални за направата на персонализирани символите за кучета и котки, можете да рисувате, пишете или залепва етикети за производство на ключодържатели.Моля, обърнете внимание : от двете страни има защитен слой, който ще помогне да се избегнат драскотини, моля, свалете го преди използване.Опаковка : можете да получите 24 броя акрилни символите за кучета за персонални идентификационни етикети или извършване на ключодържател за ключове. Размер : идентификационни етикети за кучета около 5,5x4 см/2,17x1,57 инча, дебелина 2 мм. Заготовки за брелков под формата на костите, изработени от акрил с приятен ефект на перспектива, ще красиво показване на моделите САМ в продължение на дълго време.Символи за кучета в празното дизайна не само са идеални за направата на персонализирани символите за кучета и котки, можете да рисувате, пишете или залепва етикети за производство на ключодържатели.Моля, обърнете внимание : от двете страни има защитен слой, който ще помогне да се избегнат драскотини, моля, свалете го преди използване.Акрилни празни символи за кучета за Занаяти.

Подробности

Подобни продукти в категория