• Новинка
1-Слойный Обяд-Бокс, Розово Обяд-Кутия от Неръждаема Стомана, Термоизолированная Кутия за Bento, Купа за Ориз, Юфка обем 700 мл, Преносим Кутия За Съхранение на Продукти ?

1-Слойный Обяд-Бокс, Розово Обяд-Кутия от Неръждаема Стомана, Термоизолированная Кутия за Bento, Купа за Ориз,

Buyers rating:
BGN 6.83

Налично

ЗАЩИТНИ КАТАРАМИ : С двете страни на кутията за обяд има защитни катарами, които са лесно натисканеНяма нужда да се притеснявате за това, че кутията за обяд расшатается.ПРЕВЪЗХОДНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ : Изолиран обяд-бокс запазва вашите ястия, топли, свежи и готови за употреба, без допълнително затопляне или охлаждане.Контейнер за обяд е подходящ за излети, къмпинг, фитнес, пътуване, работа в офиса или бизнес пътувания, ежедневна употреба в училище.ДЪГОВИДНА ЕРГОНОМИЧНА ДРЪЖКА, благодарение на дугообразной ергономична дръжка на съда за хранителни продукти, лесни за носене и съхранение.Можете да го използвате всеки ден за доставка на храна в офиса, както и по всяко време в пътуване.КОНСТРУКЦИЯ ВЪЗДУШНА ДУПКА : С въздушно дупка натискане на въздушното дупка може да бъде герметизировано.Може да отворите капака на кутията за обяд, преди да се отвори дупката за въздух, който може да се оттегли, за да изчистите без петна.О-ПРЪСТЕН за кладенеца : Вградени о гуменият пръстен ви позволява да се подобри стягане на кутията за обяд и да се запази топлината.Идеален за консервиране на храни топли и пресни, огнеупорни и устойчив за продължителна употреба.Обяд-бокс изработен от хранително-вкусовата неръждаема стомана 304 и полипропиленови материали, устойчиви на високи температури, безопасно и гигиеничного. Голям капацитет от 700 мл, можете да сложите повече брашно или закуски.Скрита двойно огъната дръжка, малка и преносима, идеална за дом, работа, пътуване и учене.Параметри : Състояние : 100% чисто нов Вид на продукта : Кутия за обяд Материал : PP + неръждаема стомана 304 Цвят : розов Капацитет : 0,7 Лдиаметр : прибл.9 инча Височина на един слой (без шапки) : около 6 см / 2.4 инча Височина от един слой : около 8,5 см / 3.3 инча Тегло : приблизително 231 г / 8,1 грама Изолация : подкрепа за микровълнова печка : не се поддържа пакет включва : 1 х кутия за обяд Забележка : 1. Моля, се допуска отклонение 1-3 см от ръчно измерване.

Подробности

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Lunch Box
Material:
PP+304 Stainless Steel
Color:
Pink
Capacity:
0.7L
Diameter:
Approx. 15cm / 5.9in
One Layer Height (without lid):
Approx. 6cm / 2.4in
One Layer Height:
Approx. 8.5cm / 3.3in
Weight:
Approx. 231g / 8.1oz
Insulation:
Support
Microwave Oven:
Not Support
Package List:
1 x Lunch Box
Note:
1. Please allow 1-3cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.

Подобни продукти в категория