• Новинка
Чаша мастило за Татуировки,1000 БР Чаши за Еднократна употреба Мастило за Татуировки Комплекти за Прилагане на Татуировки Смесени Старчески Чаши (И)

Чаша мастило за Татуировки,1000 БР Чаши за Еднократна употреба Мастило за Татуировки Комплекти за Прилагане на Татуировки Смесени

Buyers rating:
BGN 1.33

Налично

Най-ДОБРИЯТ материал - Изработен от висококачествен материал, е трайна и е подходяща за използванеНа разположение на ВСИЧКИ размери - 3 размера по ваш избор.ЛЕСЕН ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ - лесно се почистват и се съхраняват.НЕ се нуждаят от ПОСТАВКИ за КАСЕТИ ЧАШИ - повече няма нужда от обемисти притежателя за мастиленоструйни чаши / капачки.ПРЕДОТВРАТЯВАТ ВЫЛИВАНИЕ МАСТИЛО - Уникална основа предпазва от преобръщане на мастило.Спецификация : Описание : Тези мастила за татуировки, разработени с широк ръб на чаша, която може да се предотврати разливане на пигмент.Тези мастила са подходящи за професионални татуировщиков или домашна употреба.С тези мастило за татуировки не се нуждаят от поставки за мастило, за да запази чернильницы.Характеристики : 1. Изработен е от пластмаса, тя е водоустойчив, многократно и здрав. Идеален за съхранение на пигмент или мастило за татуировки. Лесно почистване и съхранение. Подходящи за професионална употреба или за използване в домашни условия. на разположение 3 размер, което е удобно за вас.Технически характеристики : Вид : Чаша за мастило за татуировки Материал : Пластикцвет : както е показано на снимките Размер опции : L, M, SSize Inner Диаметър (cm/инч) Външен диаметър (cm/инч) Височина (cm/инч) Тегло на опаковката (г) L1.4inch150g Количество : 1 х чанта с мастило 1000 бр. Функция : провеждане на пигмента на татуировката или мастило на Помещение включва : 1 х чанта с мастило 1000 бр.

Подробности

Description:
These tattoo ink are designed with wide cup edge, which can prevent the pigment from spilling. These ink are suitable for professional tattoo artists or home use. With these tattoo ink , you don't need any ink stands to hold ink cups. :
Features:
1. Made of plastic, it is waterproof, reusable and durable.:
2. Perfect for used to hold pigment or ink for tattoo.:
3. It is easy to clean and store.:
4. Suitable for professional use or home use. :
5. 3 sizes are available, which is very convenient for you.:
Specifications:
Type:
Tattoo Ink Cup
Material:
Plastic
Color:
As Pictures Show
Optional Size:
L, M, S
SizeInner Diameter(cm/inch)Outer Diameter(cm/inch)Height(cm/inch)Package Weight(g):
L1.5cm / 0.6inch1.9cm / 0.7inch1.4cm / 0.6inch500g:
M1.3cm / 0.5inch1.6cm / 0.6inch1.1cm / 0.4inch360g:
S0.8cm / 0.3inch1.3cm / 0.5inch1.1cm / 0.4inch150g:
Quantity:
1 x Bag of 1000Pcs Ink  
Function:
Holding Tattoo Pigment or Ink 
Package Includes:
1 x Bag of 1000Pcs Ink  :

Подобни продукти в категория