• Новинка
Делител на честота 2 елемента Регулируеми Високи Бас 2 Начина за 2 Блока Говорител Делител на Честота HiFi Аудио Кросоувър Филтри Модул Заплати Говорител САМ Kit, Безпл?

Делител на честота 2 елемента Регулируеми Високи Бас 2 Начина за 2 Блока Говорител Делител на Честота HiFi Аудио Кросоувър Филтри

Buyers rating:
BGN 7.36

Налично

★ 【Професионален делител на честота】 Е професионален делител на честота, която широко се определя в говорителИграе важна роля в сегментацията на общия честотен сигнал.За да се разделят разход на аудиосигнал на високи и бас честотите, те са били изпратени към съответния високоговорителя за високи и ниски честоти по време на възпроизвеждане, което води до по-добро качество на звука. ★ 【Двухчастотное разделение на високи и ниски честоти】 Поддръжка на високи и ниски честоти с две честоти помага за предаване на сигнал с висока честота на пищялка и споделят сигнал за ниски честоти за събуфъра.Широко се използва в висока честота и басите функции, полночастотных автомобилни функции или поотделно с високи / бас говорители. ★ 【Перфектно качество на звука HIFI】 Направете ясни високи честоти и увеличете интензивността на ниските честоти, насладете се на чиста и естествена музика. ★ 【 Високо качество и сверхпрочность】 Керамичен резистор с метална намотка и висококачествени метални филм кондензатори осигуряват висока производителност при натоварване, дълъг живот, никога не горят. ★ 【Безплатна заваряване】 Дизайн на печатната платка с точни отвори и изводи, свободен за заваряване, много подходящ за любителите на " направи си САМ.Описание : Това е професионален делител на честота, която широко се определя в говорител.Играе важна роля в общата честота на сегментацията на сигнала.Поддръжка на две честоти, високи и ниски честоти помага за предаване на сигнал с висока честота на високочестотен блок и споделят сигнал-ниска честота на сабвуферный блок.Висококачествена и безплатна заваряване.Характеристики : Тип : 2-лентов, 2 блока (нискочестотен говорител и пищялка) Пресичане честота : 3200 Hz Мощност : 150 W Макс. съпротива : 4-8 Ома Заваряване : - T за говорителя високи честоти - W за честота на динамиката на ВХОД на усилвателя Размер : прибл. 70x57 x 26 мм/2,8 x 2,2 x 1.0 in Тегло на опаковката : 236 г Помещение включва : 2 х делител на честотата.

Подробности

Подобни продукти в категория