• Новинка
BESTonZON Набор от Прибори от Неръждаема Стомана, 8 бр., Лъжица за Смесване на Домашен Студен чай от Неръждаема Стомана, Кръгли Кухненски Стоманени Кафени Лъжици за Лед, ?

BESTonZON Набор от Прибори от Неръждаема Стомана, 8 бр., Лъжица за Смесване на Домашен Студен чай от Неръждаема Стомана,

Buyers rating:
BGN 1.67

Налично

Лъжици за разбъркване от неръждаема стомана : Размер : около 18,3 х 3,5 х 0,2 виж Лъжица за разбъркване : Този набор от дълги черпаков е с модерен дизайн и ще се превърне в чудесен подарък за всеки празник и поводМодерен дизайн, изглежда модерно и елегантно.Набор от дългите лъжици подходяща за семейство, партита.Кафе-сладкарница, следобеден чай, банкети, кетъринг, офис употреба.Дължина дръжки лъжици подходяща, те са лесни за използване и може да ви донесе удобство.Лъжици за разбъркване от неръждаема стомана : Размер : около 18,3 х 3,5 х 0,2 виж Лъжица за разбъркване : Този набор от дълги черпаков е с модерен дизайн и ще се превърне в чудесен подарък за всеки празник и повод.Модерен дизайн, изглежда модерно и елегантно.Набор от дългите лъжици подходяща за семейство, партита.Кафе-сладкарница, следобеден чай, банкети, кетъринг, офис употреба.Дължина дръжки лъжици подходяща, те са лесни за използване и може да ви донесе удобство.Кръст Бод Пакет включва 4 x Готварска лъжица от неръждаема стомана с дълга дръжка Особености -Материал : Неръждаема стомана. - Цвят : Златисто, розово злато, черен, steel цвят. - А кафе, чай, Торта, Захар, Десерт, Сладолед. - Модерен дизайн, изглежда модерно и елегантно. - Идеалният подарък за тези, които обичат да добавяте захар в чай и кафе.2 виж - е Изработен от неръждаема стомана.Информация за стоки Лъжица за смесване на преносим и лесен размер, лесно да носят със себе си.Лъжици за разбъркване от неръждаема стомана Модерен дизайн, изглеждат модерни и елегантни.Изработен е от неръждаема стомана, която е безопасна за употреба.Това е комплект от 4 броя лъжици от неръждаема стомана с дълга дръжка.

Подробности

Подобни продукти в категория

Panduit LCD дисплей 1-0-14A-X
  • Новинка
Оценки:

Panduit LCD дисплей 1-0-14A-X

Цилиндри с цветна маркировка, водещи Panduit и тези индексными стаи печати конкуренти, за правилният избор

BGN 4.75
45E1124 IBM 45E1124 IBM 45E1124
  • Новинка
Оценки:

45E1124 IBM 45E1124 IBM 45E1124

IBM 45 E1124 800 / 1600gb Ultrium LTO4 HH, SAS, INT Подробна информация за продукта : Производител : IBM Състоянието на стоката :

BGN 16.40