• Новинка
Амлдореат Пари предци - Джос на Хартиен Автомобил за почивка Papercraft, Аксесоари, за да се Жертват за Починал семейството си (не е Готова модел)

Амлдореат Пари предци - Джос на Хартиен Автомобил за почивка Papercraft, Аксесоари, за да се Жертват за Починал семейството

Buyers rating:
BGN 4.33

Налично

【Предпоставка включва】 Детайли на хартия модел на превозното средство за отдих и почивкаНожици не са необходими.Хартия предварително проталкивается за обзавеждане на флексия и предварително надрезается (pre-cut).Размер след монтаж : 16,1 "x 5.9 на"x 6,7" (41 X 17 X 15 см). 【Семейни традиции】 Погребение, Фестивал Дзин Мин, Двойна Девети фестивал, на Ден, на всички души, Фестивалът на гладните духове, Нова година, годишнина от смъртта на първия и петнадесетия ден от всеки месец по лунния календар.Да го изгори тези пари предци и хартиени аксесоари, за да изразим нашата носталгия и уважение към починалия. 【, За да проверите за жертвоприношения】 Изпращайте пари предци, предмети за жертвоприношения предку или изгубен близък, за да имаха по-добър живот в отвъдния свят.И те благословят нас и ще ни донесе късмет.По отношение на това как се променят времената и се развива нашето общество, духовни пари се превръщат в обикновени предмети от бита, като например обувки, дрехи и накити, лаптоп, телевизор, фотоапарат, кола, къща, телефон, вино, чай, къща, обувки, часовници, вратовръзка и т. 【Високо качество】 е Изработен от материали с добро качество, и му е много лесно напълно да изгори.Дим, произвеждан при ги изгори, не замърсява околната среда.И пепел, лесно за почистване. 【Забележка】 Продуктът е естествен полуготов продукт, той трябва да е да се прибират сами.Това е начин да покажеш уважение и искреност. 【Предпоставка включва】 Детайли на хартия модел на превозното средство за отдих и почивка.Ножици не са необходими.Хартия предварително проталкивается за обзавеждане на флексия и предварително надрезается (pre-cut).Размер след монтаж : 16,1 "x 5.9 на"x 6,7" (41 X 17 X 15 см). 【Семейни традиции】 Погребение, Фестивал Дзин Мин, Двойна Девети фестивал, на Ден, на всички души, Фестивалът на гладните духове, Нова година, годишнина от смъртта на първия и петнадесетия ден от всеки месец по лунния календар.Да го изгори тези пари предци и хартиени аксесоари, за да изразим нашата носталгия и уважение към починалия. 【, За да проверите за жертвоприношения】 Изпращайте пари предци, предмети за жертвоприношения предку или изгубен близък, за да имаха по-добър живот в отвъдния свят.И те благословят нас и ще ни донесе късмет.По отношение на това как се променят времената и се развива нашето общество, духовни пари се превръщат в обикновени предмети от бита, като например обувки, дрехи и накити, лаптоп, телевизор, фотоапарат, кола, къща, телефон, вино, чай, къща, обувки, часовници, вратовръзка и т. 【Високо качество】 е Изработен от материали с добро качество, и му е много лесно напълно да изгори.Дим, произвеждан при ги изгори, не замърсява околната среда.И пепел, лесно за почистване.

Подробности

Подобни продукти в категория