• Новинка
XD Проектира Голяма Бутилка за Вода, Бутилка за вода с голям Капацитет, Спортна Бутилка за Вода, с Мащаба на, Бутилка за вода, Бутилка за вода за Фитнес, Бутилка за во?

XD Проектира Голяма Бутилка за Вода, Бутилка за вода с голям Капацитет, Спортна Бутилка за Вода, с Мащаба на, Бутилка

Buyers rating:
BGN 3.00

Налично

1It е много подходящ за мъже и жени в дома, в училище, на работа, на открито или когато спортувате. Бутилка за вода има по-голям капацитет в 48 грама и има функция за напомняне за необходимостта да се пие вода. Бутилка за вода са изработени от хранителен материал, 100% не съдържат BPA и действително нетоксичен.Капакът на корпуса чаша не се вари гореща вода за дезинфекция. Вода от бутилка може да се пие със сламка или директно. предупредителен съвет : Не добавяйте гореща вода над 70 ℃, високата температура на топлата вода ще доведе до прекалено високо налягане на въздуха в чашата, водата от слама може да доведе до изгаряния.It е много подходящ за мъже и жени в дома, в училище, на работа, на открито или когато спортувате. Бутилка за вода има по-голям капацитет в 48 грама и има функция за напомняне за необходимостта да се пие вода. Бутилка за вода са изработени от хранителен материал, 100% не съдържат BPA и действително нетоксичен.Капакът на корпуса чаша не се вари гореща вода за дезинфекция. Вода от бутилка може да се пие със сламка или директно. предупредителен съвет : Не добавяйте гореща вода над 70 ℃, високата температура на топлата вода ще доведе до прекалено високо налягане на въздуха в чашата, водата от слама може да доведе до изгаряния.Категория на продукта : бутилка за вода, голяма бутилка за вода Цвят : черен Материал : домашни любимци Стил : спорт, дом, на открито Капацитет : 48 унции Начин на пиене : соломинка, пряко пиене.

Подробности

Подобни продукти в категория

Среднеатлантический PROWMRK-ZRA-42
  • Новинка
Оценки:

Среднеатлантический PROWMRK-ZRA-42

Адаптер Atlantic 42 Space ZRail (2 бр, Middle Atlantic PROWMRKZRA42 Среднеатлантический ПРОУМРКЗРА42 Адаптер Atlantic 42 Space ZRail (2 бр.) М

BGN 36.01
Карабинер BIGMAN Сребро AFC6-8S
  • Новинка
Оценки:

Карабинер BIGMAN Сребро AFC6-8S

Обща дължина : 80 мм Цвят : Сребрист.Това не е за скално катерене.Моля, не използвай за катерене, теглене на

BGN 14.73