• Новинка
Тиксо Veemoon Прозрачни Декоративни Нескользящие Спортни ножове за устойчива на износване на лентата с Модел, Износостойкая Антихоккейная лента с модел, Устойчив на ?

Тиксо Veemoon Прозрачни Декоративни Нескользящие Спортни ножове за устойчива на износване на лентата с Модел, Износостойкая

Buyers rating:
BGN 2.67

Налично

памук / PVCХокей на лентата камуфляжная : ПЕРФЕКТНО изпъната, С него ЛЕСНО се РАБОТИ : Тази лента за спортен улавяне изработени от плътна тъкан от смес на поли-памук, който притежава идеална еластичност за тайна.Лепкава лента с камуфляжным модел : Лесно се навива : лентата може да се отреже на различна дължина и да се скъса, така че тя отишла при клюшке за хокей на лед или бадминтон.Хокей на лентата : Намалява износването на дланите на ръкавици, улавя при работа с клюшкой.Лентата за хокей стикове Камуфляжная лента за захващане : влажен, но без остатък : осигурява надеждно сцепление с рукоятью.Прозрачна лента, лесно се побира и се отстранява, внимателно распутывается.Лесно се нанася, не отклеивается по време на игра на хокей.Лентата за хокей стикове, опаковки за хокей стикове, памучен лента за хокей стикове, тиксо за хокей стикове, лента за опаковки за хокей стикове от PVC, имат противоплъзгаща лента, камуфляжная лента за хокей стикове : е Направена от висококачествен материал, напълно залепваща задната част, тази, плътно тъкани памучни лента и лепкава.Осъществяване на списък 1 х лента за хокей стикове Характеристики - Цвят : син камуфляжная обвивка. - Размер : 2500 х 2,5 х 0,1 см, тиксо за хокей стикове. - Индивидуален фигура е добре на ярък и с добра печат, подходящи за декорация на хокей лента за стикове. - Материал : памук / PVC Обвивка за хокей стикове от PVC , устойчива на плъзгане, износостойкая, устойчива на счупвания, за по-добра стрелба игра на хокей Залепваща лента за хокей стикове. -Изработена от висококачествен материал, напълно залепваща задната част, тази, плътно тъкани лента от памучна тъкан и лепкава лента за хокей стикове. - Лесно се нанася, не се отстранява лесно по време на игра на хокей червена лента за хокей стикове от клен. - Намалява износването на дланите на ръкавици, подобрява сцеплението при работа с клюшкой Лентата за увиване на хокеен стик лентата за увиване на хокеен стик Памучен лентата за увиване на хокеен стик лента за петна стика за хокей PVC лентата за увиване на хокеен стик имат противоплъзгаща лента камуфляжная лента за хокей стикове Описание на стоките Лепкава лента с камуфляжным шарките Ако искате да покажете своето разлика хокей на играта, можете да използвате тази самозалепваща лента за украса на любимите си хокеен стик!Изработена от висококачествени материали, с напълно залепваща обратната страна на тази лента, украсена с красива фигура.

Подробности

Подобни продукти в категория