• Новинка
Офис консумативи Operitacx, 24 на Лист, Листа Бюджет на разходите, Френска Хартия с Отрывными Листа, планиране на разходите, Проследяване на сметки, Органайзер, Парични з?

Офис консумативи Operitacx, 24 на Лист, Листа Бюджет на разходите, Френска Хартия с Отрывными Листа, планиране на разходите,

Buyers rating:
BGN 6.46

Налично

?Лист ЗА ПРОСЛЕДЯВАНЕ на РАЗХОДИТЕ е Изработен от особено дебела хартия, която не позволява леко огъване или скъсванеВ опаковки с голямо количество листа хартия, отколкото при други марки. ?Чантата си ЗА ПЛАНИРАНЕ на БЮДЖЕТА Е най-добрият начин да се изработи добър навик за финансова независимост.Водете месечните си сметки или списания планиране, за да улесни своето ежедневие. ?Хартия за попълване на подвързване формат А6 може да сложи в портфейла или чантата, че е лесно преносим и удобен. ? Чантата си ЗА ПЛАНИРАНЕ на БЮДЖЕТА на Тази бюджетна карта ще ви помогне да контролирате финансовото си състояние във вашия личен месечен бюджетен план. ?6 Хартия за пробиване на дупки изработен от висококачествени материали, лесно редактиране и запис, както и лесно да боли.Описание24 Листа Консумативи бюджетни листа Френски подложка от Хартия Планер на разходите, проследяване на сметки, Органайзер, Парични записи за спестяване на приходи, задължения, Лилава спирала Характеристики на дизайна Цвят : цветен;-Материал : хартия; Размер : 17,00 X8,80 X0,01 см / 6,68 X3,46 X0,00 инча; В комплекта са включени 24 x листа бюджетни листа, формат А6.

Подробности

Подобни продукти в категория