• Новинка
Много голям дървен клин за едно крайно положение на крилото в долната част на вратата, подходящ за отвора на пропастта по-малко от 2 инча, 2 опаковки черен цвят.

Много голям дървен клин за едно крайно положение на крилото в долната част на вратата, подходящ за отвора на пропастта по-малко

Buyers rating:
BGN 3.33

Налично

【СТРАХОТЕН ДИЗАЙН】 ЗА разлика от традиционните каси за врати клинове, той има страхотен дизайн, който ви дарява с усещане за свежест 【Опазване на околната среда】 Врата акцентът е направена от естествено дърво и силикон.Той не е токсичен и е химически мирис, което спестява вашето здраве и околната среда. 【ДОКАЗАНА ЕФЕКТИВНОСТ】Хиляди тестове са потвърдили устойчивост силиконов колан за противоплъзгаща и твърдост плажен дърво.Какъв здрав и издръжлив врата стопорный клин за долната част на вратата. 【ЛЕСНА УПОТРЕБА】 Врата клиновой стопор е удобен размер за носене и може да се закача на дръжката на вратата.Двустранен текстурирани силиконова капачка лесно запознат и се измива с вода. 【ШИРОКО се ИЗПОЛЗВА】 Дървен клин могат да бъдат широко използвани у дома, в училище, болница и офис. 【СТРАХОТЕН ДИЗАЙН】 ЗА разлика от традиционните каси за врати клинове, той има страхотен дизайн, който ви дарява с усещане за свежест. 【Опазване на околната среда】 Врата акцентът е направена от естествено дърво и силикон.Той не е токсичен и е химически мирис, което спестява вашето здраве и околната среда. 【ДОКАЗАНА ЕФЕКТИВНОСТ】Хиляди тестове са потвърдили устойчивост силиконов колан за противоплъзгаща и твърдост плажен дърво.Какъв здрав и издръжлив врата стопорный клин за долната част на вратата. 【ЛЕСНА УПОТРЕБА】 Врата клиновой стопор е удобен размер за носене и може да се закача на дръжката на вратата.Двустранен текстурирани силиконова капачка лесно запознат и се измива с вода. 【ШИРОКО се ИЗПОЛЗВА】 Дървен клин могат да бъдат широко използвани у дома, в училище, болница и офис.В хода на ежедневната работа в офис и чести переписок екип WEYON откри, че вратата акцент - това е един прост, но ефективен начин за ограничаване на захлопывающуюся вратата.По този начин, екипът реши да проучи, как да инвестират парите си в ДОБРА вратата упор, с достоен външен вид и ефективни функции.В хода на разследването екипът установи, че гума е обикновен материал за производство на врати спирка.

Подробности

Подобни продукти в категория

Вимпел Bearcats Колеж Баруха
  • Новинка
Оценки:

Вимпел Bearcats Колеж Баруха

Фетровый Вимпел колеж с размери 12 х 30 см в реален размер, официално лицензиранИзработен от дебел филц с �

BGN 30.15