• Новинка
Набор от инструменти за ръчна работа Направи си сам от 6 теми, Шевни Ножици (2 бр.) + Разтегателен Ножа + Ножица за хартия, Многофункционален Инструмент за Бродерия с ч?

Набор от инструменти за ръчна работа Направи си сам от 6 теми, Шевни Ножици (2 бр.) + Разтегателен Ножа + Ножица за хартия,

Buyers rating:
BGN 6.66

Налично

【МНОГОФУНКЦИОНАЛНИ ИНСТРУМЕНТИ за diy】 Този комплект ножици и ножове за хартия със сменяеми остриета подходящи за много домашни занаяти собствените си ръцеМожете да ги използвате, за производство на детски играчки от плат; стикери; ръчен труд; дори и фолио за стъкло. 【Високо качество】 комплект от 4 теми за ножове и ножици, ръчно изработени "Направи си сам", изработен от висококачествена неръждаема стомана + пластмасови химикалки.Това е един практичен и портативна конструкция.Ножици и ножове от неръждаема стомана позволяват с лекота нарежете плат или хартия, както пластмасова дръжка не се плъзга, като осигурява здрав захват. 【ПРЕНОСИМ】 Този набор от инструменти може да се използва не само у дома, можете да вземете ги със себе си в офиса за дневна за организиране на файлове, изрязване и събиране на данни. 【Предпоставка включва】 В комплекта са включени шевни ножици x 2; телескопична нож x 1; ножици за хартия x 1; острието x 10; чанта x 1. Те могат да бъдат използвани като стационарни инструменти за дома или в гаража, а също така се използва за подобряване на вашия проект със собствените си ръце. 【Гаранция за удовлетвореност】 Независимо от всички въпроси, които имате при покупката, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви предоставим навременна реакция и са готови да ви помогнат за решаване на проблема. 【МНОГОФУНКЦИОНАЛНИ ИНСТРУМЕНТИ за diy】 Този комплект ножици и ножове за хартия със сменяеми остриета подходящи за много домашни занаяти собствените си ръце.Можете да ги използвате, за производство на детски играчки от плат; стикери; ръчен труд; дори и фолио за стъкло. 【Високо качество】 комплект от 4 теми за ножове и ножици, ръчно изработени "Направи си сам", изработен от висококачествена неръждаема стомана + пластмасови химикалки.Това е един практичен и портативна конструкция.Ножици и ножове от неръждаема стомана позволяват с лекота нарежете плат или хартия, както пластмасова дръжка не се плъзга, като осигурява здрав захват. 【ПРЕНОСИМ】 Този набор от инструменти може да се използва не само у дома, можете да вземете ги със себе си в офиса за дневна за организиране на файлове, изрязване и събиране на данни.

Подробности

Подобни продукти в категория