• Новинка
Електрически Вентилатор Комина SSCYHT, Аспиратор Вентилатор Комина, Камина, Вентилатор, Вентилатор Комина, Вентилатор Комина, Домакински Смукателна Димна Машина с Мо

Електрически Вентилатор Комина SSCYHT, Аспиратор Вентилатор Комина, Камина, Вентилатор, Вентилатор Комина, Вентилатор

Buyers rating:
BGN 3.33

Налично

Той е много подходящ за аксесоари за коминФен на качулки от комина създава усвояване и спомага за бързото освобождаване на дим, за да попречи на невъзможност за безпрепятствено излизане на дим от комина, поради лошо състояние на комина.Дим не само бързо ще се появи, но и ще притежава отлична производителност.Температурата на изхода на вентилатора на комина не трябва да надвишава 60 градуса.В противен случай вентилатор с принудително теглене ще бъде в горите.Лесен за инсталиране, много тих, подходящ за повечето видове комини и не изисква инсталиране на професионални техници.По време на монтаж или демонтаж изключите източника на захранване да се избегне токов удар. Забележка! ! !Работно напрежение на устройството е 190-230 В (напрежение 110-120, ние ще разполагат преобразувател на напрежение), за комин с диаметър от 11-19 см, а фен на качулки на комина се използва с двата края на проводник за свързване към източник на захранване.Решете проблема с задымлением С помощта на изпускателната камини, фурни за пица, печки на дърва - най-широко използван и признат дымоудалителя в системи за отстраняване дим.Този модел е устойчив на замерзанию, лед, висока температура, корозия или ръжда и трайна.Тези вентилатори са предназначени специално за приложения, където са изключително важни за ефективна работа, ниска консумация на енергия, с променлива скорост на въртене и компактен дизайн.Технически спецификации : Мощност : 50 W Напрежение : 190-240v Забележка : 1. Изключвайте захранването при монтирането или демонтирането избягване на токов удар. Връзка с дымоотводом трябва да бъдат стабилизирани водоустойчива изолационна лента. Инсталиране на кръстовището с дымоходом трябва да бъде трайна, а интерфейсът трябва да бъде здраво вградени в комина, за да се постигне най-добър ефект. Ако вентилатор с принудително тракшън спира да работи, трябва да се обърне внимание на обратен поток на дим, през който излиза димът. Дымоотвод се намира на камината.

Подробности

Power:
50 W
Voltage:
190-240V
Note:
1. Turn off the power switch when installing or removing to avoid electric shock.:
2. The interface to the smoke outlet must be fastened with waterproof insulating tape.:
3. The installation at the interface with the chimney must be firm and the interface must be tightly integrated into the chimney for the best effect.:
4. If the induced draft fan stops working, attention should be paid to the backflow of smoke through which smoke escapes.:
5. The smoke outlet is placed on the chimney. The smoke outlet must be more than 6 meters away from the fire source, otherwise the induced draft fan will be burned. The temperature of the fireplace cannot burn the insulation layer of the power cord.:
Scope of delivery ::
1 * induced draft fan :

Подобни продукти в категория

Модел железопътна Kato N Unitrack 20-181
  • Новинка
Оценки:

Модел железопътна Kato N Unitrack 20-181

Умело проектиранаТочно машиностроенето.Качеството На Kato.Реалистични детайли.Изцяло нова фабрична опа�

BGN 14.04