• Новинка
Dewkou 1 Опаковка, Кола за телефон, Разтегателен Кола за телефон за обратно виждане, Въртящи се на 360 ° Автомобилни Стойки за мобилни телефони (черен)

Dewkou 1 Опаковка, Кола за телефон, Разтегателен Кола за телефон за обратно виждане, Въртящи се на 360 ° Автомобилни Стойки

Buyers rating:
BGN 7.93

Налично

? Материал премиум-клас : Държач за мобилен телефон с огледало за обратно виждане, изработени от ABS, гладки и заоблени дизайн, няма да се надраска лесно, устойчиви на висока температура, може да се използва в продължение на дълго времеНе трябва да гледат надолу към навигацията и се насладите на по-удобен и безопасен потребителски интерфейс. ? Регулируеми : Притежател на телефон в огледалото за обратно виждане може да се върти на 360 °, по желание.Група може да бъде удължен до 3,94 инча (10 см), свободно растягиваясь и едновременно вращаясь.Пружина на тока може да бъде удлинена до 3,54 инча (9 см), което ви позволява лесно да управлявате устройството. ? Лесна инсталация : може да се инсталира не само на вътрешното огледало за обратно виждане, но и на седалката, като ви предоставя множество възможности.Тя може да коригира свободно под различни ъгли на камерата, от които се нуждаете, не трябва да гледат надолу към навигацията и се насладите на по-удобен и безопасен потребителски интерфейс. ? Приложимостта на : Универсален кола за телефон подходящ за всички мобилни телефони и всички модели автомобили.Държач за мобилен телефон с огледало за обратно виждане също може да се установи в столчето за кола, в кухнята, в спалнята, която е удобна за обучение, работа, гледане на филми и т., ? Mailto : Вие получавате 1 бр. кола за телефон.Шарнирно окачване на конструкцията дава възможност за лесно сгъване на притежателя, ако е необходимо, можете леко натискане го скрие зад огледалото за обратно виждане, това не пречи да се виждаме и не влияе на безопасността при шофиране. ? Материал премиум-клас : Държач за мобилен телефон с огледало за обратно виждане, изработени от ABS, гладки и заоблени дизайн, няма да се надраска лесно, устойчиви на висока температура, може да се използва в продължение на дълго време.Не трябва да гледат надолу към навигацията и се насладите на по-удобен и безопасен потребителски интерфейс. ? Регулируеми : Притежател на телефон в огледалото за обратно виждане може да се върти на 360 °, по желание.Група може да бъде удължен до 3,94 инча (10 см), свободно растягиваясь и едновременно вращаясь.

Подробности

Подобни продукти в категория