• Новинка
Комплекти постелки за баня Novobey, 3 предмет, Ултра Меки Нескользящие Постелки за баня от шенилна, Които Могат да се Перат в машина, Быстросохнущий Подложка за баня, Ид?

Комплекти постелки за баня Novobey, 3 предмет, Ултра Меки Нескользящие Постелки за баня от шенилна, Които Могат да се Перат

Buyers rating:
BGN 1.33

Налично

[Перфектен размер и широко приложение] плюшени рошава подложки от шенилна комплектът включва 1 стандартна подложка за вана 16 "x 24", 1 U-образна контурный подложка за тоалетни 20 "x 20", 1 голяма подложка за баня 20 x 32" Универсални цветове по избор, което позволява лесно да го комбинирате с всеки домашен интериор.Отличен за банята, тоалетна маса, къща за почивка, главната баня, детска баня, къща за гости, лукс. [Нескользящие постелки за баня - горещо лепило] Нескользящее дъното, изработени от иновативен нов материал-висококачествен термоклея Тази подложка за баня почти не се плъзга по повърхността на керамични подове, както, за разлика от PVC-материал, той не се плъзга и осигурява по-голяма сигурност и уют.Подложки много по-стегната и издръжливи в сравнение с за продължителна употреба. [Ултра мека] Тези модернизирани луксозни халища подложки абсорбират вода и задържат пола си суха, като мека гъба. Те са изработени от голям брой ворсистых microfibers, всяко влакно е с размер около 1 инч и по-компактно и по-дебели, за да могат да се прибират заедно, килим достатъчно мек, сякаш потъва в дълбока дрямка кърпичка, когато стъпваш върху него. [Супер Водопоглъщаемост] кърпа от микрофибър премиум-клас е не само добре абсорбира влагата, но и бързо изсъхва.Водата на мат бързо изсъхва, което позволява на краката, за да изпитате несравнимо удоволствие лукса, като добавите в живота си максимално спокойствие и топлина. [Машинно пране и сушене] постелки за баня могат да се перат и сушат в колата.След тестване на нашите постелки за баня не пада и не се оцветяват и след многократно машина измиване, много здрав материал, цвят остане красив и ярък за години напред, независимо от това, колко пъти ще ги перат и да съхнат. [Перфектен размер и широко приложение] плюшени рошава подложки от шенилна комплектът включва 1 стандартна подложка за вана 16 "x 24", 1 U-образна контурный подложка за тоалетни 20 "x 20", 1 голяма подложка за баня 20 x 32". Универсални цветове по избор, което позволява лесно да го комбинирате с всеки домашен интериор.Отличен за банята, тоалетна маса, къща за почивка, главната баня, детска баня, къща за гости, лукс.

Подробности

Подобни продукти в категория