• Новинка
Refugee Bath Co. Разнообразна опаковка Бомбочек за вана 2,5 грама. Всяка какаово масло и растителни съставки допринасят за наемане на работа на бежанци в САЩ (12 опаковки).

Refugee Bath Co. Разнообразна опаковка Бомбочек за вана 2,5 грама. Всяка какаово масло и растителни съставки допринасят за

Buyers rating:
BGN 3.00

Налично

НАПРАВИ БЕЖАНЦИ : всяка кутия има "пощенска картичка с благодарности", в която разказва повече за човека, който направих си бомбочки за баняВсяка бомбочка за баня с гордост, произведени ръчно в щата Вашингтон бежанци от нашата общност.Нашата основна мисия - да празнуват и добре дошли на бежанците в нашата общност, предоставяйки им работа.СЪСТАВКИ с най-ВИСОКО КАЧЕСТВО : Ние използваме безопасни натурални съставки.Ние избягваме оцветители и добавки, които са обагрени с вана или да дразни кожата.Всяка бомбочка за баня съдържа какаово масло, което овлажнява и кондиционирует кожата. БОМБОЧКИ за ВАНА с тегло 2,5 грама : В този комплект са включени 12 бомбочек за вана с 6 аромати, опаковани по двойки.Използвайте един или два в зависимост от вашите предпочитания.ДАРЕНИЕ в ПОМОЩ на БЕЖАНЦИТЕ : Ние вярваме, че бежанците са от полза на нашата общност.Ние създадохме ВАНА ЗА БЕЖАНЦИ CO.to насърчаване на тази вяра, чрез осигуряване на работа бежанци в нашата общност.Вашият набор от бомбочек за баня е създадена бежанец, който е прекарал значителна част от живота си в бежански лагер, преди да е законно да дойда в САЩ.Част от приходите ще бъдат дарени на програми за подпомагане на бежанците.КОМПОСТИРУЕМЫЙ И ГОДНИ За РЕЦИКЛИРАНЕ : Този комплект е внимателно създаден с помощта на компостируемых и рециклируеми материали.Опаковка за всяка бомбочки за вана 100% се състои от компостируемой чело.Автомобилът е направена от картон, годни за рециклиране.Етикети са изработени от Биостона.С гордост може да представи този комплект за подарък.

Подробности

Подобни продукти в категория

Гъба за грижа Lincoln от микрофибър
  • Новинка
Оценки:

Гъба за грижа Lincoln от микрофибър

Избършете го подсушете сОкото страна е идеален за отстраняване на петна.Страна от микрофибър отлично п�

BGN 2.67