• Новинка
Kisangel Велосипеден поставка за Чаши Универсална поставка за Чаши, Детска Количка Чаша Универсална поставка за Чаши За Колички Държач за напитки В Количката Държач З?

Kisangel Велосипеден поставка за Чаши Универсална поставка за Чаши, Детска Количка Чаша Универсална поставка за Чаши За Колички

Buyers rating:
BGN 0.67

Налично

Държач за велосипед чаши - Изработен от качествен материал, безопасен и траен за използване, има дълъг срок на службаПоставка за чаши за ходунков - Този поставка за чаши-органайзер за колички е много лесен за инсталиране.Просто го закрепете на дръжките на вашата количка или кормилото.Държач за бутилки за колички - подходящ за повечето видове бутилки за напитки, чаши и кафеени чашки.Поставка за чаши за кошници за пазаруване - Компактен размер, портативен и лек, лесен за носене и използване.Поставка за чаши за количка - можете да го дари на своя приятел или роднина, да им покаже своята любов и грижа.Държач за велосипед чаши - Изработен от качествен материал, безопасен и траен за използване, има дълъг срок на служба.Поставка за чаши за ходунков - Този поставка за чаши-органайзер за колички е много лесен за инсталиране.Просто го закрепете на дръжките на вашата количка или кормилото.Държач за бутилки за колички - подходящ за повечето видове бутилки за напитки, чаши и кафеени чашки.Поставка за чаши за кошници за пазаруване - Компактен размер, портативен и лек, лесен за носене и използване.Поставка за чаши за количка - можете да го дари на своя приятел или роднина, да им покаже своята любов и грижа.Осъществяване на списък 1 х поставка за чаши за детски колички Характеристики - Компактен размер, преносим и лек, удобен за переноске и използване. - Цвят : черен - Материал : Пластмаса Размер : 12,00 X10,00 X8,00 см / 4,72 X3,93 X3,14 инча. - Можете да дадете на този приятел или семейство, да им покаже своята любов и грижа. - Изработен от качествен материал, безопасен и траен за използване, дълъг живот. - Дръж си напитки в рамките на reach.Проектирани с оглед на вашето удобство. - Този поставка за чаши за колички осигурява надеждно място за поставяне на чаша или бутилка с вода, когато взема детето в парка или да караш колело.Описание на продукта Готови ли сте да изпитате най-добрият начин да пътуват с децата си?Ние сме сигурни, че ще ви хареса вашата универсална поставка за чаши за детски колички!Подходящ за повечето кошари колички, велосипеди и кошници за пазаруване.

Подробности

Подобни продукти в категория