• Новинка
KITWLEMEN Автоматично Осцилиращ Вентилатор за Детска Количка, Вентилатор, захранван от Акумулаторна Батерия, Ръчен Преносим Вентилатор с Гъвкав Статив за Количка, сто?

KITWLEMEN Автоматично Осцилиращ Вентилатор за Детска Количка, Вентилатор, захранван от Акумулаторна Батерия, Ръчен Преносим

Buyers rating:
BGN 1.67

Налично

【Автоматично колебание】 Чрез автоматичното люлка на 90 °, този вентилатор за колички обдувает хладен бриз по-голяма площ, като ви спестява необходимостта от често за регулиране на посоката на ръкаНасладете се на най-удобно охлаждащ въздух в горещото време на годината. 【Мощен въздушен поток】 Оборудвани с подобрени двигател, той може нормално да се работи по време на зареждане, поддържане ви прохлада, без да спира.Той разполага с 3 регулируеми степени, които могат да достигнат до 13 метра в секунда при шума по-малко от 30 db, мощен, но тих, отговарящи на вашите нужди в различни случаи. 【Гъвкав статив】 Изработен от висококачествен гъвкав метал и покрити с мека гума с пяна, статив лесно да се огъват за инсталиране, окачване, навиване или задържане в ръцете си, ако е необходимо, натиснете и задръжте фен на място, без да падне. 【Два РЕЖИМА на ХРАНЕНЕ】 Осцилиращ на вентилатора се захранва от USB или батерия.При капацитет 3000 mah пълно зареждане отнема около 4 часа и продължава до 11 часа в зависимост от избраната от вас скорост и колебание.Той поддържа многократно зареждане от power bank, лаптоп или всякакъв изход USB порта, което ви позволява лесно да намерите източник на енергия, когато батерията е изтощена. 【Преносим и многофункционален】 Благодарение на компактния си дизайн USB-фен е преносимо и лесно за удобно носене.Гъвкав статив подходящ за всички случаи, като количка, столче за кола, детско легло, работно бюро и т., което го прави чудесен партньор по време на пътуване, каране на колело, тренировките, къмпинг, пазаруване и много други неща в горещите летни дни. 【Автоматично колебание】 Чрез автоматичното люлка на 90 °, този вентилатор за колички обдувает хладен бриз по-голяма площ, като ви спестява необходимостта от често за регулиране на посоката на ръка.Насладете се на най-удобно охлаждащ въздух в горещото време на годината. 【Мощен въздушен поток】 Оборудвани с подобрени двигател, той може нормално да се работи по време на зареждане, поддържане ви прохлада, без да спира.

Подробности

Подобни продукти в категория