• Новинка
Стъклена чаша за вода с обем 16 течни унции с капака, Защитен ръкав от Слама кожата, Запечатани Чаша за Шейкове с широко Гърло, Стъклени Чаши Чаши с херметични изолац?

Стъклена чаша за вода с обем 16 течни унции с капака, Защитен ръкав от Слама кожата, Запечатани Чаша за Шейкове с широко

Buyers rating:
BGN 4.33

Налично

【УДОБНА дръжка】 Идеална за преносими устройстваВисока чаша-капацитет : 450 мл / 15 течни унции. Тегло : 0,87 килограм. Къса чаша-капацитет : 420 мл / 14 течни унции. Тегло : 0,74 кг. Височина : 4 инча.Горен диаметър : 8,5 см /3,35 инча. Долен диаметър : 7 см / 2,75 инча. Дължина на слама : 16 см / 6. 【Висока печене】 Стъкло, обжигаемое при висока температура, могат да издържат на температура от -68 ° с до 212 ° C.Не съдържа олово. Стъклена чаша за вода няма да се промени вкуса на напитката.Това е най-добрият избор за пиене.Гъст стъкло, полагане на топлоизолация и предотвратяване на изгаряния. 【ГЪВКАВОСТ】 Независимо от това, пиете ли кафе / топли напитки / студени напитки / сок / коктейл / бира / вода и т., можете да бъдете напълно компетентни.Широк дизайн на вратата, лесен за почистване, не оставя свободно място за кал.Материал стъкло не оставя мирис и няма да се отрази на употребата на различни напитки след почистване. 【Многофункционално използване на】 може да се използва дома/ офиса / на открито / в колата.Можете да изберете сламка, или да се пие направо от устата, или махнете капака, за да отговарят на вашите различни соломинкам и сцени. 【Внимателен И практичен дизайн】 Подвижна кожена изолационен ръкав позволява да се насладите на топли или студени напитки и осигурява добър противоскользящий ефект.Затворете капака, за да си пият не пролился, и вие може да се движите с него.Стъпка корпус чаша осигурява добро сцепление.Това също е добър избор за фотография / декорация на дома / дарения, подаръци.

Подробности

Подобни продукти в категория

Перфоратор, 7,75 мм, HSS, Калай, 120 Deg
  • Новинка
Оценки:

Перфоратор, 7,75 мм, HSS, Калай, 120 Deg

Спиральное тренировка Jobber length осигурява баланс на дължина и разстояниеБыстрорежущая стомана (HSS) е съвм

BGN 0.67