• Новинка
Пластмасова Кутия за съхранение на първа помощ: Запирающаяся Кутия за Лекарства Преносим Контейнер за медицински комплекта с Дръжка, Органайзер за Спешна Медицин?

Пластмасова Кутия за съхранение на първа помощ: Запирающаяся Кутия за Лекарства Преносим Контейнер за медицински комплекта

Buyers rating:
BGN 2.67

Налично

1 ? Изработена от добро пластмаса, тази аптечка е много сигурна и трайна употреба. ? Безопасно и удобно използване; лесно се отваря и затваря, лекарство може лесно да се изважда. ?В кутия за съхранение с голям капацитет може да бъде достатъчно място за съхранение на лекарства. ?Не е за спешна медицинска помощ, както и за играчки, закуски, риболовни принадлежности, козметика и т. ? Лека кутия за съхранение на лекарства, идеална за дом, офис, училища, пътуване на открито и т. Описание на Тази кутия за лекарства е изработена от добро пластмаса, устойчив за продължителна употреба.Универсална кутия за съхранение може да осигури достатъчно място за съхранение на лекарства.Лека кутия за съхранение на лекарства, идеална за дом, офис, училище, пътуването на открито и т., Особености - Материал : PET - Цвят : прозрачен Размер : около 20,60 X11,50 X11,50 см 8,10 X4,52 X4,52 инча - Изработена от добро пластмаса, тази кутия за лекарства е много сигурна и трайна употреба.- Безопасно и удобно използване; лесно се отваря и затваря, лекарство може лесно да се изважда.- Кутия за съхранение с голям капацитет може да осигури достатъчно място за съхранение на лекарства.- Лека кутия за съхранение на лекарства, идеална за дом, офис, училище, пътуване на открито и т. - Не е за спешна медицинска помощ, но също така и за играчки, закуски, риболовни принадлежности, козметика и т. Пакетът включва 1 x кутия за съхранение.

Подробности

Подобни продукти в категория