• Новинка
2 бр. Тава за Кърпи, Тоалетка с огледало за Баня, Декоративен Поднос За Съхранение от Неръждаема Стомана, Поднос за Чай, Плодове, Козметика, Бижута, Органайзер, За Съд?

2 бр. Тава за Кърпи, Тоалетка с огледало за Баня, Декоративен Поднос За Съхранение от Неръждаема Стомана, Поднос за Чай, Плодове,

Buyers rating:
BGN 7.19

Налично

Тази тава е изработена от неръждаема стоманаТова е декоративно произведение на изкуството за демонстрация на бижута или за използване като притежатели за чаши и кафе чаши, елегантни напитки.Повдигнати дизайн позволява надеждно съхранение на храни, както и по-дълги плоска овална форма позволява обслужването на тави, когато те не се използват.Прости, но достатъчно блестящи бижута могат да се подчертае красотата и елегантността на бижута. плавни линии и ръбове няма да навредят на вашата страна и на масата.Отличен за декорация на вашия дом, баня, хол, спалня, кухня и т. 【Отлично качество】 пластини за топъл кърпи са изработени от висококачествена неръждаема стомана, те са здрави, добре шийн finish и покрити с блестящ цвят, ги лесно заржаветь и почивка. 【Многократно използване на】Форма-поднос с една вълнообразна дизайн, идеален за чист поставяне на салфетки, декорации, малки бутилки от парфюми, четки за коса, козметика, свещи и други разпръснати на малки предмети или за използване като чинии за плодове, бонбони, торти и така нататък. 【Добра производителност】Повдигнати страна и плоско дъно помагат да съхранявате продукти, без да се отстранява лесно.Няма остри ръбове, те са гладки на пипане, не навредят на ръката си или на масата. 【Модерен вид】 Процес огледално полиране и елегантен вид не само създаването на лека грижи на повърхността, но и придават на вашия дом, модерен вид. 【Подробности размер】получавате 2 опаковки тави за демонстрация размер на 8,5 инча дължина, 4,3 инча и тегло около 5,46 грама всеки.

Подробности

Подобни продукти в категория