• Новинка
Кобра 18 Връзки, Глупавите Песни, Играчки-Неспокойни, Сензорни играчки за пръстите на веригата-Непоседой, Играчки-пъзели във формата на Змии за облекчаване на стрес?

Кобра 18 Връзки, Глупавите Песни, Играчки-Неспокойни, Сензорни играчки за пръстите на веригата-Непоседой,

Buyers rating:
BGN 3.79

Налично

★ Богати връзки - Всяка верига с дължина 18 връзки, включително на главата и опашката, има размери 11 см/ 28 см след расправления, само на 4 веригата на кобри с различен цвят ★ Дръжте ръцете си заети - тази шарнирная верига може да се огъва в безброй форми.например, цифри, букви, символи или дори гривна или колие.Той държи ръцете си заети, за да се съсредоточи и да се успокои нервите безкрайно разгъване.Това fiddly things прост дизайн, но ефективно средство за подпомагане на непоседам и на хората, опитва да се отърве от вредните навици, като пушене, грызение нокти, тремор на краката. ★ Подвижни и соединяемый - можете да слайд тези връзки или да ги свържете заедно, без проблеми, създавайки както малък, тъй и голям проект, отлична играчка за въображението.Линкове ще се публикуват щракване при тяхното извиване, не силен и забележим, ако само те не са в тихо и спокойно място. ★ Удобно се носят със себе си - той е достатъчно малък, за да се побере в джоба или чантата, че наистина е любимо занимание при продължително очакване в опашката или при скука в пътуване и задръствания. ★ Отлично качество - Изработени от екологично чист полипропилен материал, по-здрав и гладък, за да издържат часове на интензивна игра.Една добра играчка за пълнене на чанти за партита, сензорни обезщетения, пълнители за отглеждане.The Cobra 18 връзки, глупавите песни, играчки-неспокойни, сензорни играчки за пръстите на веригата-непоседой, играчки-пъзели във формата на змии за облекчаване на стреса с деца, пълнители за ръчни чанти за партита, подаръци за партита, случайни 4 бр. Характеристики : Изработен е от висококачествена пластмаса.Дръжте ръката си на един зает в продължение на няколко часа.Той лесно се плъзга по среден изменение, spin, което ви позволява да го без колебание.Можете да му дадете на различни форми на плавно движение, когато тя се отстранява с пръст.Проста, но интересна.Тези играчки-неспокойни за възрастни, малки и безшумни, те могат да се дърпат във вътрешните джобове или отвън във всякаква обстановка.

Подробности

Подобни продукти в категория

Freud-Diablo S 1-1/4 TCT MTL Blade OMT 10PK
  • Новинка
Оценки:

Freud-Diablo S 1-1/4 TCT MTL Blade OMT 10PK

S 11 / 4 TCT MTL ОСТРИЕТО НА OMT 10 PKS 11 / 4 TCT MTL ОСТРИЕТО НА OMT 10 PK.S 11 / 4 TCT MTL ОСТРИЕТО НА OMT 10 PK.S 11 / 4 TCT MTL ОСТРИЕТО Н�

BGN 69.47
Магнитен бали IIT 90381, 8 паунда
  • Новинка
Оценки:

Магнитен бали IIT 90381, 8 паунда

Извлича предмети от черни метали с тегло до 8 кг Здрав корпус, покрит с емайл.Инструмент с размерите на м�

BGN 3.00