• Новинка
MNSRUU Кожена Чанта за Моливи с 2 отделения с цип, Милото Личице на Заек в Цветен Кръг, Женски молив случай за Момичета, джоб за Химикалки, Водоустойчива Чанта за тоалет?

MNSRUU Кожена Чанта за Моливи с 2 отделения с цип, Милото Личице на Заек в Цветен Кръг, Женски молив случай за Момичета,

Buyers rating:
BGN 12.03

Налично

Кожен материал : Чанта за моливи изработени от висококачествена изкуствена кожа, траен и водоустойчив, стилен и красивМултифункционален, може да се използва като молив случай или малък органайзер за козметични чанти.Голям капацитет : 7,5 " x 3,1 инча x 4,5 инча.Косметичка с 2 отделения. 2 вместительных джоба.Голям капацитет за съхранение на вашата червило, четка за грим и други малки предмети или моливи.Приятен модел : Уникален дизайн на модела, сладък и красив принт, ярки цветове, устойчиви на избледняване.Това би бил чудесен подарък за момичета и жени, дъщеря, съпруга, приятелка, приятел.Добър подарък chioce в Деня на Св. Валентин, Коледа, Ден на майката, рожден Ден и т., Поставка : Дамска чанта-молив stand up.Той може да запази своята форма и добре стои, дори когато тя е празна.Паралелно дизайн с двоен цип, красив и удобен.Почистване : Лесен за почистване, внимателно почистете замърсени място, не изтривайте директно, не перете в колата, да не се излага на сухо почистване.MNSRUU съкратено от новия стил "R" Изключително е уникален Ние сме запалени така, че да може да добавяте вашите уникални стилове във всяка сфера на живота си с помощта на настройките с помощта на MNSRUU, лесно изразяват своите дизайнерски идеи, да разкриват творческия си потенциал Марка : MNSRUU Име на продукта : Чанта за моливи Mr.Men Little Miss Материал : изкуствена кожа В комплекта са включени : 1 чанта за моливи Размер : 7.2 инча (В) х 4,5 инча (Ш) Функция 1. Голяма Вместительность2. Кожена Материал3. Многофункционален 5. Високо качество и Долговечность8. Уникален дизайн с красиви принтом, здрава, лека, с цип, поставка-това е един прекрасен подарък за вашата дъщеря, съпруга, приятелка, подарък за приятелка на Ден, Свети Валентин, Коледа, Ден на майката, рожден ден и т. Косметичка изработени от изкуствена кожа, така че при получаване на нови стоки обикновено се усеща някакъв мирис на кожа. Премахване на амбалажна хартия, и миризмата ще изчезне след известно време.

Подробности

Подобни продукти в категория