• Новинка
sowsmile Стоматологичен Копър За Избелване на Зъбите, Серум За Хигиена на устната Кухина, Чисти, Избелващ Агент, Препарат За Отстраняване на Петна, плаки, Инструменти з?

sowsmile Стоматологичен Копър За Избелване на Зъбите, Серум За Хигиена на устната Кухина, Чисти, Избелващ Агент, Препарат

Buyers rating:
BGN 3.48

Налично

нов дизайн sowsmile, серум за самостоятелно избелване на зъби в домашни условияКопър на нанотехнологиите, бързо премахва петна, жълти зъби, дымящиеся зъби. добавете избелване кристали sowsmile в бутилка, 2. добавете питейна вода, 3. разклащайте бутилката, 4. използвайте памучен тампон, за да се течността и за почистване на зъбите.безопасен и здравословен, не е вреден за зъбите. директно от фабриката. нов дизайн sowsmile, серум за самостоятелно избелване на зъби в домашни условия.Копър на нанотехнологиите, бързо премахва петна, жълти зъби, дымящиеся зъби. добавете избелване кристали sowsmile в бутилка, 2. добавете питейна вода, 3. разклащайте бутилката, 4. използвайте памучен тампон, за да се течността и за почистване на зъбите.безопасен и полезен за здравето, не причинява вреда на зъбите. директно от фабриката.Копър за избелване на зъбите Избелващ прах за избелване на зъбите, Хигиена на устната кухина Стоматологични инструменти за Премахване на петна плака Свеж дъх Прилагането на есенции за избелване на зъбите : Преди употреба, моля, почистване на устата с топла вода, след това се потапя памучен тампон необходимото количество от продукта равномерно избършете повърхността на зъбите и изплакнете с чиста вода след 15-20 минути, ви препоръчваме да използвате 2-3 пъти седмично. При премахване на петна, моля, избършете внимателно, за да не навредят на венците и лигавицата на устната кухина; 2. Внимателно намокрете памучен тампон, когато той се намокри, като се уверите, че той не е прекалено влажна; 3. Протирание всеки зъб отнема около 1 минута; 4. Ако петната не се изхвърлят напълно, моля, използвайте го отново през седмицата; 5. Деца под 13 годишна възраст не трябва да им се насладите.Не се опитвайте да се поемат.Пратката включва : 1 бр. Бутилка за избелване на зъби, 1 бр. кристали за избелване на патент sowsmile, няколко памучни блокчета.

Подробности

Подобни продукти в категория