• Новинка
Реколта Настолна Лампа С Дървена Основа, Промишлена Лампа, Реколта Крушка на Едисон, Притежателят на Настолни Лампи за Спалня, Уютен Хол с вилица на САЩ, вкл.-Изключ?

Реколта Настолна Лампа С Дървена Основа, Промишлена Лампа, Реколта Крушка на Едисон, Притежателят на Настолни Лампи за Спалня,

Buyers rating:
BGN 2.00

Налично

✔ (Опаковка от 1) Основа настолна лампа с винтажной крушка на ЕдисонУникален дизайн, грешен многоугольный / диамант дизайн, гладка повърхност и хубав външен вид.Корпусът на лампата е изработена от естествено дърво, много красива основа, здрава конструкция.Добра основа за демонстрация на електрически крушки. ✔Придайте на вашия дом или търговско помещение изискан провинциален вид с помощта на тези лампи Edison в старинен стил.Тези внимателно изработени крушка на Едисон, излъчващи мека топла светлина, на която е приятна за гледане.Моля, обърнете внимание, че дървена основа, настолна лампа, произведени от оригиналния масив дърво, текстура и цвят за всеки един продукт ще се различават, моля те, прости това. ✔✔Бутон за включване на шнуре и стандартната американска вилица.Подходящ за крушки, светодиодни лампи, лампи на Едисон.можете да настроите ВКЛЮЧВАНЕ-изключване по своему. ✔ Е съвместимо с напрежение от 110v до 240 V.No крушки са включени, препоръчвания диапазон на мощност на лампи е 30-150 Вата.Не само светлина, но и хубав подарък за приятелите, семейството, по-големите деца и така нататък. ✔Дървена винтажное основата на настолна лампа.Подходящ за настолна лампа, на дома, на офиса, спални, хол, трапезария, хол, бар, коридор, кафене, магазин, тераси и т. ✔ (Опаковка от 1) Основа настолна лампа с винтажной крушка на Едисон.Уникален дизайн, грешен многоугольный / диамант дизайн, гладка повърхност и хубав външен вид.Корпусът на лампата е изработена от естествено дърво, много красива основа, здрава конструкция.Добра основа за демонстрация на електрически крушки. ✔Придайте на вашия дом или търговско помещение изискан провинциален вид с помощта на тези лампи Edison в старинен стил.Тези внимателно изработени крушка на Едисон, излъчващи мека топла светлина, на която е приятна за гледане.Моля, обърнете внимание, че дървена основа, настолна лампа, произведени от оригиналния масив дърво, текстура и цвят за всеки един продукт ще се различават, моля те, прости това.

Подробности

Подобни продукти в категория