• Новинка
Резервоар за гориво ALDSD 20Л, Туба за бензин с Дюза, Туба За Бензин, Газови Флакони, Металик,Преносими, Трайни, Антистатични, за мотоциклети и Леки автомобили, Коли, Лод?

Резервоар за гориво ALDSD 20Л, Туба за бензин с Дюза, Туба За Бензин, Газови Флакони, Металик,Преносими, Трайни, Антистатични,

Buyers rating:
BGN 33.76

Налично

[Съдържанието на опаковката] Филтъра за носене бензин * 1 (20 литра); един пулверизатор * 1 [За горивата резервоара] Материал : Дебел железен барабан; стоманени плочи с Дебелина : 0,6 мм; Дължина на atomizer : приблизително 38 виж [Удобна банка за извършване] се Препоръчва за превоз на гориво, като косачки, генератори и трион!Много е удобно да се взема с себе си като резервно гориво за улично оборудване, като джетове, работещи на бензин, а също така и за автомобили и мотоциклети.Идеална за автомобили, генератори, малки селскостопански машини, снегоуборочных машини и т. [Здрава туба за бензин] Тази кутия за носене на бензин е направена от висококачествен материал с дебелина 0,6 мм и се отличава с издръжливост.Освен това, тя се обработва антистатиком и предотвратява окисляването от вътрешната ръжда.Можете да го използвате с доверие. [Дизайн за предотвратяване на течове] Ръба на банките обжаты и добре са заварени за предотвратяване на течове.Тя също безпроблемно приварена за намаляване на риска от изтичане на нефт и подобряване на външния вид.Спецификации на продукта : ▶ Материал : Дебел железен барабан ▶ Тегло : около 2,5 кг ▶ Обем : 20 литра ▶ Дължина на накрайника : около 38 см Комплекта ▶ Филтъра за носене бензин * 1 ▶ Филтъра за носене дюзи * 1 ▶ Преносима туба, удобна за зареждане с гориво на селскостопански машини, малки лодки и кораби, както и за зареждане в спешни случаи. ▶ Идеален за съхранение на керосин и светли петролни продукти! ▶ Той също така е подходящ като резервно гориво за автомобили и мотоциклети. ▶ Това е запас от природни бедствия, като тайфун.Предпазни мерки : ▶ Винаги поставяйте кутия за носене на равна повърхност на отвора за наливане на гориво нагоре. ▶ Ако на кутията или капачка накрайник развалени или повредени, съществува риск от изтичане на бензин, така че заменете детайли. ▶ Не съхранявайте спрей за носене, независимо от съдържанието, в място, подверженном изложени на пряка слънчева светлина, близо до огъня, на мястото, където за него е лесно да се падне, в затворен автомобил или в закрити помещения.

Подробности

Подобни продукти в категория

1бр Абсолютно Нов LMG7520RPFC
  • Новинка
Оценки:

1бр Абсолютно Нов LMG7520RPFC

Компанията Чипове Gate, основана през 2010 г, е професионален инструмент за възлагане на обществени поръчки

BGN 39.04
Премиум Panda USB Флаш памет 32 GB
  • Новинка
Оценки:

Премиум Panda USB Флаш памет 32 GB

Устройство премиумклас с истинската капацитет от 32 GBМного сладък дизайн във формата на "Панда".0 и е съвм

BGN 2.33