• Новинка
Tesvyns 1500 бр. Мини-гумени ленти За Коса, Нескользящие Гумени еластични ленти за Коса за Момичета, Еластични гумени ленти за Коса (Прозрачен)

Tesvyns 1500 бр. Мини-гумени ленти За Коса, Нескользящие Гумени еластични ленти за Коса за Момичета, Еластични гумени ленти

Buyers rating:
BGN 3.00

Налично

【Размери】 Размери малки гумени ленти за коса-около 1 мм (широчина) х 13 мм (диаметър), само 1500 бройки в пластмасов контейнер, който осигурява точност и чистота на гумени ленти за коса, която е удобна при съхранение и переноске, можете да използвате независимо от това, къде се намирате, например, у дома или на път 【Добър материал】 тези меки гумени ленти за коса са изработени от удобен и гъвкава гума, която е трудно да се прекъсне, което ще ви донесе приятни усещания. забележка : Моля, дръжте мини-дъвка далеч от деца на възраст под 3 години, за да се предотврати случайно проглатывание. 【Малък, но здрав,】 не е лесно да се прекъсне, силно дърпа и да е здрава.Не се заблуждавайте от техния размер!Подходящ е за момичета, бебета, деца употреба. 【Многоцелеви】 тези ластични ленти са подходящи за всички видове хора, мъже, жени, бебета и деца, са идеални за дълги или къси коса, къдрици, cauda equina, плетене на ежедневни прически и така нататък, също могат да кандидатстват за офис или специализация. 【Подаръци на момичетата И жените】 В опаковка са 1500 броя гумени ленти за коса, голям брой почти отговаря на нуждите на момичета и жени в годичном се използва за оформяне на косата, това е идеалният подарък за тях като подарък за рождения си ден и награди.

Подробности

Подобни продукти в категория