• Новинка
Шал с топъл plplaaoo, Детски шал с електрически нагревател, с 3-ма температурни режими, подвижни и моющийся, бързо нагревающийся, задържащ топлината на Маточната шийка з

Шал с топъл plplaaoo, Детски шал с електрически нагревател, с 3-ма температурни режими, подвижни и моющийся,

Buyers rating:
BGN 2.00

Налично

【3 температура】 : Шал за отопление на врата с 3 температурни режима, които може да се регулира при 37 ℃, 45 ℃, 55 ℃, което е удобно за вас да използватеТой не е достатъчно горещо, за да изгори вас, но достатъчно топла, за да ви донесе комфорт. Удобен шал с топъл е подходящата температура, която може да се регулира, при него няма високи температури и не ще обагрям врата. 【Запазете топлината】 : Шиен шал с нагревател, проектиран с графеновым отопление, който може да се грижи за шията и ефективно согревать си врата.Нагревающий шал може да отговори на нуждите на няколко области горещ компрес, за подобряване на циркулацията на кръвта, полезни за здравето. може да осигури топлинна обработка при болки и ригидности врата, за лечение на мускулна ригидност, мигрена, на шията, на мускулното напрежение, шийната спондилоза, навяхвания, мускулни спазми, нервно напрежение и т. 【Лека пране】 : Детски шал с подгряване за врата е изработена с закопчаване на цип, подвижна и моющийся, което позволява лесно се пере му. 【Милото животно】 : Електрически нагревателен маточната кърпичка е направена в форма мультяшного на животното, умен и очарователен, който е идеален за носене на деца.Дайте го на някой, на когото е винаги студено, и согрейте го студена зима. 【Удобно облекло】 : Шал с електрически отопляеми е изработена от плюшено материал, мек и приятен за кожата, който ви е удобен за носене.лека, мека, дишаща, двойно по-топло, зимата вече не ще ви бъде студено.Параметри : Тип на продукта : Шал с електрически отопляеми Материал : плюш, графенът Тип на батерията : литиево-йонна Капацитет на батерията : 2000 mah съдържание на Пакета : 1 х шал с подгряване 1 х USB-линия за зарядки1 х Батареяпримечание : Моля, имайте предвид, че един нов вид и стария вид на този продукт, ще бъдат изпратени на случаен принцип, и се уверете, че няма да възрази, преди да поръчате.

Подробности

Item Type:
Electric Heated Scarf
Material:
Plush, Graphene
Battery Type:
Lithium Ion Battery
Battery Capacity:
2000mahZZ
Package List:
1 x Heated Scarf 1 x USB Charging Line1 x Battery
Note:
Please note that the new type and old type of this product will be sent randomly, and make sure you will not mind before ordering.

Подобни продукти в категория