• Новинка
ilauke 100 бр. детайли за Сублимационных Обеци, една сълза форма Непълни Дървени Обици-Висулки, Дървени Обеци за Жени И Момичета, Производство На Бижута за Хелоуин, Рожд?

ilauke 100 бр. детайли за Сублимационных Обеци, една сълза форма Непълни Дървени Обици-Висулки, Дървени Обеци за Жени И Момичета,

Buyers rating:
BGN 0.33

Налично

Двете заготовки за обеци - Гладка повърхност и ниско тегло, което не ще бъде за тежест на ушите сиВсяко парче изрязани с лазер и внимателно подбран, без чеп. 2,2 "Непълни дървени обеци-една сълза форма дървени обици имат уникален дизайн на детайла, с гладка повърхност за лесно сублимация.Дървени заготовки за обеци за бижута, гривни, колиета, суспензии със собствените си ръце и други работи от дърво.Аксесоари за обеци от дърво - са с ушни куки 100шт (покритие от бяло и розово злато), пръстени за скачане 200шт (два размера), табли за обеци 100шт и клещи.Обеци за сублимация със собствените си ръце - Това е каплевидное дърво изобщо не е променен, вие лесно можете да colorize, петно, да намали или да изгори в желания от вас стил.Различно употреба - като подарък или украса, която е въплъщение на ценностите на това дърво (идея и творчество на всеки човек са уникални).

Подробности

Подобни продукти в категория