• Новинка
Cabilock Великденски Чанти 4шт Хартиени Вечерни Хартиени Подаръчни Пакети За Рожден Ден, Подарък чанта От Крафт-хартия Ръчна Чанта Торбички от Крафт хартия на Голяма П?

Cabilock Великденски Чанти 4шт Хартиени Вечерни Хартиени Подаръчни Пакети За Рожден Ден, Подарък чанта От Крафт-хартия

Buyers rating:
BGN 3.00

Налично

ПОДАРЪЧНИ ПАКЕТИ СРЕДЕН РАЗМЕР - висококачествена хартия с добро качество, безопасни, без мирис, маслостойкая и водоустойчивХАРТИЕНИ ТОРБИЧКИ за ОПАКОВАНЕ на ПОДАРЪЦИ - Изключителна изработка на производство гарантира тяхната издръжливост и популярност, те ще станат за вас добър помощник.КРАФТ-ТОРБИЧКИ ЗА ПАЗАРУВАНЕ - Отлично качество на изработка на нашите продукти ще ви осигури приятно преживяване употреба.ПОДАРЪЧНИ ПАКЕТИ THANK YOU - С дръжки, предотвращающими загубата на продукти от опаковката при транспортиране.ХАРТИЕНИ торби ЗА ПРОДУКТИ - трайни и практични, може да се използва като опаковане на пакети в кафенета, пекарна, магазин за кафе, и т., ПОДАРЪЧНИ ПАКЕТИ СРЕДЕН РАЗМЕР - висококачествена хартия с добро качество, безопасни, без мирис, маслостойкая и водоустойчив.ХАРТИЕНИ ТОРБИЧКИ за ОПАКОВАНЕ на ПОДАРЪЦИ - Изключителна изработка на производство гарантира тяхната издръжливост и популярност, те ще станат за вас добър помощник.КРАФТ-ТОРБИЧКИ ЗА ПАЗАРУВАНЕ - Отлично качество на изработка на нашите продукти ще ви осигури приятно преживяване употреба.ПОДАРЪЧНИ ПАКЕТИ THANK YOU - С дръжки, предотвращающими загубата на продукти от опаковката при транспортиране.ХАРТИЕНИ торби ЗА ПРОДУКТИ - трайни и практични, може да се използва като опаковане на пакети в кафенета, пекарна, магазин за кафе, и т. Списък на пакетите 4 x хартиени торби, Особености - Добре изработена хартия премиум-клас, който е безопасен и няма мирис, маслостойкая и водоустойчив. - Материал : Хартия - Здрав и практичен, може да се използва за опаковане на пакети в кафенета, пекарна, магазин за кафе, и т. - Широка гама от приложения, много удобен и лесен за използване, му е трудно да навреди. - Сгъсти дизайн на чанти, здрави и издръжливи, не са лесни за използване. - Можете да изпратите на своите приятели като приятен подарък, които подготвят някакви закуски.Описание на продукта Този продукт добре е изработен от висококачествена хартия материал за конкретно и продължителна употреба.

Подробности

Подобни продукти в категория

10Gbase-Er Xfp 1550Nm 40Km Smf Lc
  • Новинка
Оценки:

10Gbase-Er Xfp 1550Nm 40Km Smf Lc

Съвместимост с Enet Force 10 Gpxfp1e 10gbaseer Xfp 1550nm 40km Dom Duplex Lc Smf Изпитано и потвърдено, за да се гарантира висока про�

BGN 0.67