• Новинка
4 бр. Органайзер за дрехи в гардероба си за дънки, Органайзер за дрехи в сгънат вид, Найлон от полипропиленови плочи, Сгъваеми Организаторите за гардероб и за съхран?

4 бр. Органайзер за дрехи в гардероба си за дънки, Органайзер за дрехи в сгънат вид, Найлон от полипропиленови плочи, Сгъваеми

Buyers rating:
BGN 16.80

Налично

【Голям многоцелеви】 Този органайзер за дрехи с 4 чекмеджета с размери 13 инча D x 9,8 "W x 6,7 "H (9 офиси), можете да го използвате, за да си тоалетна, организатор за дамско бельо и сутиени или организатор за дънки, пуловери, ризи и други дрехиВие винаги можете да ги намерите и удобно подредете своите дрехи. 【Сгъваема и здрава дръжка】 Нашия органайзер за дрехи в килера има солидна полипропиленовую панел вътре, която може да бъде сгънат до малък размер.Освен това, този органайзер за сгъване на дрехи е оборудван с двете здрави дръжки за преместване или пренасяне. 【Висококачествен материал, здрав и издръжлив】 Нашия органайзер за чекмеджета изработен от висококачествени панели от PVC и PP с ръбове, обернутыми кърпа Оксфорд и здраво изработени.По този начин, дори ако сложите в тях много дрехи, те дълго ще се запази своята форма, не сминаясь и не ломаясь. 【Многофункционалност и лекота на почистване】 Нашия органайзер за дрехи подходящи за много сцени, като чекмеджета, шкафове, спални, бани и други места.Материал PVC за лесно почистване, просто избършете с кърпа, за да стана чист. 【Качествено следпродажбено обслужване】 На нашия органайзер за чекмеджета се предлага гаранция от 90 дни.Ако имате някакви въпроси или някакво недоволство, моля, не се колебайте да се свържете с нас.Ние ще се радваме решаване на проблема в рамките на 24 часа.Материал : сандвич-мрежа от PVC Брой мрежи : 9 нишки Размер изделия : 13 см / 33 см * 9.8 инча / 25 см * 6,7 инча / 17 см Цвят : сив Особености на ръба. 【Голям многоцелеви】 Този органайзер за дрехи с 4 чекмеджета с размери 13 инча D x 9,8 "W x 6,7 "H (9 офиси), можете да го използвате, за да си тоалетна, организатор за дамско бельо и сутиени или организатор за дънки, пуловери, ризи и други дрехи.Вие винаги можете да ги намерите и удобно подредете своите дрехи. 【Сгъваема и здрава дръжка】 Нашия органайзер за дрехи в килера има солидна полипропиленовую панел вътре, която може да бъде сгънат до малък размер.

Подробности

Подобни продукти в категория

Лигав Броня Harnisch Company WA-G, Сив
  • Новинка
Оценки:

Лигав Броня Harnisch Company WA-G, Сив

Лигав броня СивВратата се набляга на търговски клас Размери на опаковката : 15,0 "Д x 13,0 "W x 8,0"Х Лигав броня

BGN 3.18
Амортисьор шайби ERP DC66-00343A
  • Новинка
Оценки:

Амортисьор шайби ERP DC66-00343A

Гарантирано спокойствие идва с гаранция от една годинаТази подробност може да работи с шайби.Гарантир�

BGN 9.33