• Новинка
YUANFLQ Креативен с полукръгла Държач за Тоалетна хартия от ABS-материал, Стенен монтаж, Без пробиване, Държач за Хартиени кърпи за ръце, Калъф за салфетки за торбата за ?

YUANFLQ Креативен с полукръгла Държач за Тоалетна хартия от ABS-материал, Стенен монтаж, Без пробиване, Държач за Хартиени

Buyers rating:
BGN 0.33

Налично

★ "хартиени кърпи за ръце-торба за боклук" се съхранява едновременно, и така е по-удобно използване на пространството ★ Монтаж без винтове лесно отвалиться, вълшебни етикети, за създаване на тенденция за домашно съхранение и подобряване на домашен опит, изпратете лепкава кука. ★ Roll вид, могат да се използват хартиени кърпи всички размери, гладка помпа практична и красива. ★ Лесен за употреба на няколко места, достъпен в кухнята, в банята и на масата. ★ Ако имате някакви проблеми с покупката или използването на продукта, моля, свържете се с нашия екип за поддръжка на клиенти, за да получите 100% задоволително решение. ★ "хартиени кърпи за ръце-торба за боклук" се съхранява едновременно, и така е по-удобно използване на пространството. ★ Монтаж без винтове лесно отвалиться, вълшебни етикети, за създаване на тенденция за домашно съхранение и подобряване на домашен опит, изпратете лепкава кука. ★ Roll вид, могат да се използват хартиени кърпи всички размери, гладка помпа практична и красива. ★ Лесен за употреба на няколко места, достъпен в кухнята, в банята и на масата. ★ Ако имате някакви проблеми с покупката или използването на продукта, моля, свържете се с нашия екип за поддръжка на клиенти, за да получите 100% задоволително решение.Добре дошли в нашия магазин YUANFLQ : НИЕ имаме голям опит в производството на предмети от бита, и в нашия магазин широка гама от практични и евтини мебели.Избери това, което ти харесва, за да се вземе вкъщи.Надеждна гаранция за качество, Съвременно производствено оборудване, Строг метод на изпитване, Професионален екип и производител на доверието ви и гарантират Спецификациицвет : бял, син Размер : Д * Ш * В : 23*12.5 смВес : около 600 гстиль : прост, модерен Материал : Абсолютно подходящ за тълпата : унисекс Тип на продукта : довършителни работи, за съхранение на Применимая сцена : санитарен възел, кухня, спалня, хол Сгъва ли той : няма ли в него тоалетни принадлежности и хартия: Брой етажи : 1 Етаж Опаковка включва : 1 x рафтове за съхранение, 1 x лепкава куката дължи на различни методи за тестване и настройки на персонален дисплей размера и цвета на продукта може да се различават от действителните на продукта, моля обърнете се към реалните стъпки на инсталиране на изделия1.

Подробности

Подобни продукти в категория