• Новинка
Кофа за боклук XBWEI 9L/12L Бесконтактное кофа за Боклук С автоматично отваряне Закрывающееся кофа за Боклук от Неръждаема стомана (Цвят: D, размер: 12l)

Кофа за боклук XBWEI 9L/12L Бесконтактное кофа за Боклук С автоматично отваряне Закрывающееся кофа за Боклук от Неръждаема

Buyers rating:
BGN 2.00

Налично

Тънки и компактни кофи за боклук може да се използва в тесни ъгли, а мъртвите ъгли могат да се използват ефективноКорпус от неръждаема стомана с повърхност, защитена от пръстови отпечатъци, лесен за почистване. дизайн, подходящ за всяка кухня или офис.Интелигентна индукция, кофа за боклук лесно се отваря и затваря, избягвайте докосване до капака на ръцете, хигиенни и е полезно за здравето.Кофата за боклук е оборудвано с автоматична дренажна система и няколко защитни контурите, които могат да блокират пръскането на вода в ежедневния живот.Затворената конструкция на корпуса бъчви ефективно блокиране на миризмата на боклук, поддържа въздуха в стаята чист и защитава вас и вашето семейство.Тънки и компактни кофи за боклук може да се използва в тесни ъгли, а мъртвите ъгли могат да се използват ефективно.Корпус от неръждаема стомана с повърхност, защитена от пръстови отпечатъци, лесен за почистване. дизайн, подходящ за всяка кухня или офис.Интелигентна индукция, кофа за боклук лесно се отваря и затваря, избягвайте докосване до капака на ръцете, хигиенни и е полезно за здравето.Кофата за боклук е оборудвано с автоматична дренажна система и няколко защитни контурите, които могат да блокират пръскането на вода в ежедневния живот.Затворената конструкция на корпуса бъчви ефективно блокиране на миризмата на боклук, поддържа въздуха в стаята чист и защитава вас и вашето семейство.Кофата за боклук, наистина елегантно и красиво.Ние ви препоръчваме да използвате това е кофа за боклук в офиси, бани, спални и т. Мощен кухненско кофа за боклук. Материал : неръждаема стомана Капацитет на продукта : 9л /2,3 литра, 12Л /3,1 литра Обхват : спалня, кухня, дневна, офис и т. Пакетът включва : 1 * кош за отпадъци : 1. Моля, въведете размер и цвят, преди да купите. Снимки На продукта не други предмети, освен боклуци кофи. Размер се измерва ръчно.Това може да бъде погрешно, това е нормално, моля, обърнете се към самия размер, благодаря.

Подробности

Подобни продукти в категория