• Новинка
Мини-Чистачка За миене на прозорци Пластмасова Стъргалка, За Душата, Стъргалка За стъкла, Универсален за Пречистване на Плота (3 броя)

Мини-Чистачка За миене на прозорци Пластмасова Стъргалка, За Душата, Стъргалка За стъкла, Универсален за Пречистване на Плота

Buyers rating:
BGN 3.29

Налично

Изработен от мек, висококачествен силикон за дълголетиеМалък по размер, не заема място и е лесен за употреба.Едно парче дизайн куката, без разводи и скърца или, улеснява вашата работа у дома.Идеален за миене на прозорци, душ врати, автомобилни стъкла, плочки, запотевающих огледала, стъкло, плот и т., Размер : 20x4,5 см. на Помещение включва : 1 бр. стъргало за душата.Изработен от мек, висококачествен силикон за дълголетие.Малък по размер, не заема място и е лесен за употреба.Едно парче дизайн куката, без разводи и скърца или, улеснява вашата работа у дома.Идеален за почистване на прозорци, душ врати, автомобилни стъкла, плочки, запотевающих огледала, стъкло, плот и т., Размер : 20x4,5 см. на Помещение включва : 1 бр. гумен за душата. Размер : 20x4,5 см Брой : 1 бр. Помещение включва : 1 бр. гумен за душата Материал : PP Цвят : бял Мини размер, не заема място, лесно за използване.Мек, висококачествен силикон, устойчив и не повреждающийся.Вградена дизайн куката за по-лесно съхранение.Лесен за почистване.Без разводите и скърца или.Ако имате някакви въпроси за този продукт, моля, не се колебайте да се свържете с нас!Ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа и ще решим проблема вместо вас.Благодаря ви за покупката!.

Подробности

Подобни продукти в категория