• Новинка
Бели рафтове за шкафове от меламин с дебелина 1/2 инча, Изработени по поръчка, Изрязани по размер. (Дълбочина 10 см х дължина 37 см)

Бели рафтове за шкафове от меламин с дебелина 1/2 инча, Изработени по поръчка, Изрязани по размер. (Дълбочина 10 см х

Buyers rating:
BGN 2.67

Налично

Меламин с дебелина 1/2 сантиметърСтрана на произход САЩ и КАНАДА. добавяйте фракция с помощта на бутона "Конфигуриране сега" за прецизно нарязване.Налични цветове Бяло и черно. Размер 2 на рафтовете : (Дълбочина 10 см х дължина 37 инча).Моля, не забравяйте да проверите точните размери преди да купите този продукт.Това е окончателната продажба, и тя не може да бъде отменена, или да върнат.Меламин с дебелина 1/2 сантиметър.Страна на произход САЩ и КАНАДА. добавяйте фракция с помощта на бутона "Конфигуриране сега" за прецизно нарязване.Налични цветове Бяло и черно. Размер 2 на рафтовете : (Дълбочина 10 см х дължина 37 инча).Моля, не забравяйте да проверите точните размери преди да купите този продукт.Това е окончателната продажба, и тя не може да бъде отменена, или да върнат.Меламин - продукт с висока якост.Рафтове лесно могат да се настройват без инструменти отговарят на вашите променящите се нужди.Той е лесен за поддържане и почистване, отличен, подходящ за облицовка на шкафове, плотове, мебели, шкафове, магазини за джаджи и т. идеален за шкафове, плотове, гардеробных, магазини за уреди, мебели и more.it много е важно да се провери точността на измерване, преди да закупят даден продукт.Ако това е самостоятелен продукт, той не може да бъде отменена или отнети (ОКОНЧАТЕЛНАТА ПРОДАЖБА).

Подробности

Подобни продукти в категория

ПРЕКРАТЕНО - ИЗПОЛЗВАЙТЕ КОД 60.1
  • Новинка
Оценки:

ПРЕКРАТЕНО - ИЗПОЛЗВАЙТЕ КОД 60.1

Сериен номер : 4935_EDP / Номер на частта : 9049350600000_ Код за поръчка : 60000_ Количество в опаковка : 1_EAN Номер : 403109377

BGN 37.22
Стойка за монитор и лаптоп
  • Новинка
Оценки:

Стойка за монитор и лаптоп

Побира монитори 15 "24" Издръжлив : с капацитет до 80 килограма.Окачена платформа за удължаване на срока на �

BGN 4.45
Професионален скейтър на Tony Hawk 3
  • Новинка
Оценки:

Професионален скейтър на Tony Hawk 3

Описание на продукта Касета само с незначително износванеTony hawk ' s Pro Skater 3 позволява на играчите отново д

BGN 47.55