• Новинка
Титуляр кутия за инструменти Pit Posse PP109T с Т-образна дръжка, Алуминиева Органайзер за багажник с Т-образна дръжка - Произведено в САЩ - Аксесоари за състезания, ремарк?

Титуляр кутия за инструменти Pit Posse PP109T с Т-образна дръжка, Алуминиева Органайзер за багажник с Т-образна дръжка -

Buyers rating:
BGN 3.33

Налично

✅ , НАПРАВЕНИ В САЩ - на Притежателя кутия за инструменти Pit Posse с Т-образна дръжка с гордост конструиран и произведен в САЩ! ✅ УНИВЕРСАЛЕН ОРГАНАЙЗЕР за ПРИТЕЖАТЕЛЯ на Т-образна ДРЪЖКА КУТИЯ за ИНСТРУМЕНТИ - лесно подвешивается отстрани повечето кутии за инструменти, за да Т-образни дръжки са лесно достъпни и удобни!. ✅ СПЕСТЕТЕ МЯСТО И УПОРЯДОЧИВАЙТЕ СИ Т-ОБРАЗНА ДРЪЖКА - Почистете пространството и никога повече не се губят своите Т-образни дръжки!Титуляр с Т-образна дръжка Pit Posse ви позволява да съхранявате челни ключове с Т-образна дръжка подреден и винаги под ръка / готов за употреба!. ✅ ПЕРФЕКТНИЯТ АКСЕСОАР ЗА КУТИЯ с ИНСТРУМЕНТИ - може да се използва в затворени състезания прицепах, автомобилни сервизи, гаражи или като аксесоар за работното място!. ✅ Позовавайки се НА 20-ГОДИШНА РЕПУТАЦИЯ на КОМПАНИЯТА PIT POSSE, основана през 2001 г. с цел предоставяне на най-необходимите инструменти и аксесоари за ремаркета.Ние произвеждаме нашите детайли от най-добрите материали, с една единствена цел - да улесни живота ви с помощта на различни решения.С гордост проектирани и произведени в САЩ!Лесно се закрепва отстрани на повечето кутии за инструменти, осигуряване на достъпност на Т-образни дръжки идеална за затворени ремаркета, автомобилни сервизи, гаражи или аксесоари за работни станции!Позовавайки се на повече от 20-годишна репутация Pit Posse, компанията е основана през 2001 г. с цел предоставяне на най-необходимите инструменти и аксесоари за ремаркета.Ние произвеждаме нашите детайли от най-добрите материали, с една единствена цел - да улесни живота ви с помощта на различни решения.

Подробности

Подобни продукти в категория