• Новинка
Ушни куки BLLQ, съвместими с Apple AirPods Pro [Мини, не влизат в конфликт с падане и загуба] [Удобни] [Годни] [Трайни], съвместими с ушни куки AirPods Pro, прозрачни, 4 бр.

Ушни куки BLLQ, съвместими с Apple AirPods Pro [Мини, не влизат в конфликт с падане и загуба] [Удобни] [Годни] [Трайни],

Buyers rating:
BGN 5.33

Налично

【Заушники, съвместими с Apple Air Pods Pro】 Хибридни заушники BLLQ са Изработени от висококачествен TPU с пластмасова скоба, скоба, може да се превърне за регулиране на ъгъла на наклон, може да бъде съкратен за регулиране на дължина, перфектна форма и по-голям комфортЗа да гарантира сигурността на вашите Air Pods Pro тези заушники ще станат най-добрият избор за вас. 【Мини, които предпазват от падане и загуба на】 Ухото куки под формата на куки надеждно закотвени Air Pods Pro и предотвратяват тяхната загуба.Отличен за джогинг, каране на колело, занимания във фитнес залата и други фитнес залата на хотела. 【Идеална за засаждане, никакви прекъсвания】 Не затваряйте нито един датчик или бутона, идеална за Air Pods Pro. 【Инсталиране на】 Сложете Air Pods на заушники, че те са фиксирани над ухото, и настройте си положение, докато заушники и слушалки няма да станат устойчиви и удобни. (Вторично изображение може да бъде изпълнението. 【Предпоставка включва】 Ухото куки, 2 чифта (4 бр), (само куки, слушалки в комплекта не са включени). 【ГАРАНЦИЯ】 BLLQ 30 дни 100% гаранция за връщане на парите.Характеристики на Тези мини ухото куки BLLQ надеждно закотвени Air Pods Pro и предотвратяват тяхната загуба.Отличен за джогинг, каране на колело, занимания във фитнес залата и други фитнес!Подходящ и удобен ухото куки произведени от висококачествен хибриден термопластичен полиуретан (TPU) с пластмасова скоба, за да се гарантира, че те запазват формата си, са идеални за ухото и здраво държат слушалки, те са много полезни за предотвратяване на загубата на слушалки и много удобни за използване.Не се изключва нито един датчик или бутона, идеална за Air Pods Pro.Лесна инсталация, Лесна инсталация и безпроблемно извличане на : просто поставете Air Pods на заушники, и те са опора на ухото, и настройте си положение, докато заушники и слушалки няма да станат устойчиви и удобни.Траен Тези ушни куки не са поставени в калъф, за да се зарежда, моля, махнете ги преди да поставите в чанта за зареждане.

Подробности

Подобни продукти в категория

Крем за ръце FREZYDERM Dermofilia, 75 мл
  • Новинка
Оценки:

Крем за ръце FREZYDERM Dermofilia, 75 мл

Богат и хидратиращ крем за ръцеУкрепва и възстановява защитния външен бариера на кожата.Възстановява р

BGN 13.76