• Новинка
Багажник-органайзер за обувки LKH от 6 предмети, Поставка за чифт обувки, Двуетажно стойка за обувки - налични 2 стил (цвят: A)

Багажник-органайзер за обувки LKH от 6 предмети, Поставка за чифт обувки, Двуетажно стойка за обувки - налични 2 стил (цвят:

Buyers rating:
BGN 23.42

Налично

СПЕСТЯВАНЕ на ПРОСТРАНСТВО - удвоява обема на вашите тоалетна и място за съхранениеМатериал - ПП, Размер : L9,45 инча × W3,8 инча × H2,2 инча.ОБУВКИ НЕ е ДЕФОРМИРАН - предотвратява появата на драскотини, възникнали при налагане на обувки един на друг.ПРИЛОЖИМОСТ - Може да се използва върху рафтовете на шкафовете, В тумбочках, на рафт за обувки и на пода.ОПАКОВКА - органайзер за прорезей за обувки в 6 опаковки.СПЕСТЯВАНЕ на ПРОСТРАНСТВО - удвоява обема на вашите тоалетна и място за съхранение.Материал - ПП, Размер : L9,45 инча × W3,8 инча × H2,2 инча.ОБУВКИ НЕ е ДЕФОРМИРАН - предотвратява появата на драскотини, възникнали при налагане на обувки един на друг.ПРИЛОЖИМОСТ - Може да се използва върху рафтовете на шкафовете, В тумбочках, на рафт за обувки и на пода.ОПАКОВКА - органайзер за прорезей за обувки в 6 опаковки. ★ - Добри организаторите за обувки за съхранение в гардероба органайзер за обувки офиси в коридора за рафтове и малки помещения. ★ Характеристики : 1. Приложимостта е добра, можете да използвате различни видове обувки. Удобно съхранение, чисти и спретнати, съхранение, лесно се избира 3. Висок клас за напреднали и дебели полипропилен материал, издръжлив, носещ товар, стабилен и издръжлив.★ Инструкции за почистване : Просто избършете замърсените парцел с влажна кърпа. Поради измервания ръчно може да бъде разликата в 0,1-0,4 инча, моля, разберете. Време за доставка : времето за доставка е 9-15 дни, диапазон на връщане е 30 дни, ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.

Подробности

Подобни продукти в категория