• Новинка
KRAFUN Начинаещи Моят Първи Комплект за Бродерия на кръстат бод за деца, 6-Прости проекти от Фетрового Ключодържател, Чанти, възглавнички, Инструкции, Подарък за момич?

KRAFUN Начинаещи Моят Първи Комплект за Бродерия на кръстат бод за деца, 6-Прости проекти от Фетрового Ключодържател, Чанти,

Buyers rating:
BGN 14.16

Налично

? Е подходящ като подарък ? : Радвайте на масивите за бродерия на кръстат бод с приятели и семейството сиИдва с многократна употреба и красива кутия за съхранение на всички основни материали облекло набиране.Чудесен начин за запознаването на новаците с изкуство и занаяти!. ? Направете 6 лесни проекти ? : Направете общо 6 комплекти за бродерия на кръстат бод за начинаещи с чанта, брелоком за ключове, възглавница, държач за карти, стойка и с монтиран на стената картина. Инструменти и инструкции също е включена, за да работи със собствените си ръце. ? Чудесно за деца над 5 години ? : Чудесен подарък за деца на възраст над 5 години, които за първи път започват да овладеят влюбен кръстат бод!На семейството и приятели също могат да споделят забавлението и заедно да изпълни детски занаяти.Научете основните умения за бродерия и създайте свои сладки и забавни теми за млади момичета. ? Безопасни инструменти и материали ? се Предоставят пластмасови игли като инструменти, осигуряващи сигурността на децата по време на употреба.Всички материали, получени от надежден и защитен код.Всички наши продукти са внимателно тествани върху спазването на стандартите за сигурност, така че вашите деца могат да се насладят на детски комплекти за шиене без никакви притеснения. ✂️ Лесно създаване без елементарно ✂️ : лепило не е необходимо, и повече няма елементарно!Всички тъкани идват с предварително точковидни дефекти удари дупки и предварително разположени форми, просто правете ги директно пластмасови игольчатыми инструменти или ръце.Също така идва с ясни графични инструкции.

Подробности

Подобни продукти в категория