• Новинка
20-Инчов Led Шушулки Светлинна Лента 12 В 24 В, Фарове за мъгла За шофиране Водоустойчив Бели и Сини Led Предупредителни Светлини Точков Наводнения Комбинираната рок-Све?

20-Инчов Led Шушулки Светлинна Лента 12 В 24 В, Фарове за мъгла За шофиране Водоустойчив Бели и Сини Led Предупредителни

Buyers rating:
BGN 17.33

Налично

[5 режима] : Показател се предлага с 2 проводника, червено и черноЧерен за заземяване (-) и червено за превключване (+) . За работа в различни режими включване на осветление, след това изключете и след това включете отново, за да преминете през всеки режим. [Ултра тънък дизайн] : Сверхтонкая led панел осигурява мощно осветление при малки компактни размери, което я прави подходяща за по-гъвкава настройка и намаляване на шума от вятъра. [Авариен светофар] : Сини светлини силно проникване, отлично работят като сигнална лампа, за възстановяване след сигнала или противотуманной фарове.Пътуването може да Бъде лесно забелязан, така че Другите водачи ще Знаят, че те Трябва да се съобразят с разстоянието с Вас или да спре, за да Ти помогне. [Най-доброто качество] : той работи при малки токах, но яркост не намалява. energy saving led само по себе си също печели от мек ход, бързо охлаждане на радиаторите от алуминиева сплав и високо качество на теплопроводящего силиконов гел, което позволява ефективно да се удължи срока на експлоатация на лек панел повече от 50 000 часа. [Подсилена конструкция и широко разпространение] : IP68 водоустойчив, е запечатан с гласове алуминиев корпус и въздействие обектив за PC, добре работещ, в дъждовни, пясъчни, мъгливи дни и други тежки условия.Светлинен панел може да бъде съвместима с почти всички 4x4, 5 WD, камиони, трактори, мотоциклети, внедорожниками, квадроциклами, ЮТА, коли, лодки и т. от Множество вътрешни и външни приложения : Градинско осветление, осветление на задния двор, резервно осветление, уличното осветление, изграждане на осветление и така нататък.

Подробности

Подобни продукти в категория