• Новинка
Тенис на Кабелен телефон, Големи Цифрови Бутони LCD дисплей с Регулиране на Яркостта на осветлението на Дисплея, Кабелна Стационарен телефон за Дома офиса на Хотела

Тенис на Кабелен телефон, Големи Цифрови Бутони LCD дисплей с Регулиране на Яркостта на осветлението на Дисплея,

Buyers rating:
BGN 2.00

Налично

РЕГУЛИРАНЕ на ЯРКОСТТА на LCD дисплея : Жичен телефон е проектиран така, че да бъде молниезащищенным, така че работи дори по време на гръмотевична буряLCD екран с подсветка прави разговори по-ясни през нощта и има 5 нива на регулиране.ГОЛЕМИ ЦИФРОВИ БУТОНИ : Тенис на кабелен телефон е оборудван с големи цифровите бутони, които ясно показват цифрите за възрастните хора, които се нуждаят от допълнителна помощ, или хора с лошо зрение или нетвердыми ръцете и краката.Здрав И издръжлив : Стационарен телефон с голям бутон е изработен от ABS материал, със заоблени ръбове, удобна дръжка, устойчива на износване, здрав и издръжлив, подходящ за домашна, хотелска и офис употреба.НАБИРАНЕ с ЕДИН БУТОН : Жичен телефон може лесно да персонализирате до 10 групи паметта на телефона.Наберете номера с натискане екстракт и номер за набиране.Идеални за възрастните хора, които не могат да се запомнят телефонни номера.ЩЕПСЕЛА И да играе : Жичен телефон с голям бутон може да се свърже към стационарна телефонна контакт, не се нуждаят от допълнително мръсни свързване към източник на захранване.Хранене на екрана се осъществява от кабел.Спецификация : Тип елемент : Голям бутон с кабелен телефон Материал : abs Цвят : червен Основни функционални характеристики : 1. Идентификация на обаждащия се с двойна формат DTMF, FSK (автоматично разпознаване)2. 50 групи (8 бита) или 32 Група (16 бита) Записа номера на входящо повикване и от време на повикване 3. 14 Групи (8 цифри) Или 8 Групи (16 цифри) Номера изходящи повиквания И записи време Вызова4. Показване на датата и деня в реално време, яркостта на LCD дисплея се Регулира на 5 Уровнях5. Настройка на софтуер за Електронна защита от кражба; Допълнителна Плавна настройка P T, без Переключателя6. Време на епидемия 90 95 100 120 180 300 600 1000 милисекунди Софтуер Опционально7. Ако сте забравили да Затворите линията или изключване на обаждане, автоматично затваряне на Линията (Под линия без шумовых намеса) 8.

Подробности

Item Type:
Big Button Corded Phone
Material:
ABS
Color:
Red
Main Functional Features:
1. DTMF, FSK Dual Format Caller ID (Automatic Identification):
2. 50 Groups (8 Bits) Or 32 Groups (16 Bits) Of Incoming Call Number And Call Time Records:
3. 14 Groups (8 Digits) Or 8 Groups (16 Digits) Of Outgoing Call Numbers And Call Time Records:
4. Real Time Date And Day Display, LCD Brightness Adjustable In 5 Levels:
5. Software Setting Electronic Anti Theft; Optional Soft Setting P T, No Switch:
6. FLASH Time 90 95 100 120 180 300 600 1000ms Software Optional:
7. In Forgetting To Close The Line Or Ring OffBad, Automatically Close The Line (Under The Line Without Noise Interference):
8. Intelligent Line Out Code 8 Bit Setting:
9. 8 Bit Local Code Settings, Automatic Filtering Of Incoming Calls:
10. R Key Function, Can Be Used With The Switch To Do Transfer Function:
11. The Machine Has A Large Ring Function:
12. 10 Groups Of Double Key Memory:
How to Use:
Removetheproductanduseit:
Package List:
1 x Big Button Corded Phone:
1 x Earpiece:
1 x Coiled Lines:
2 x Straight line:
1 x Instruction booklet:
Note:
The identity of the number cannot be annotated:

Подобни продукти в категория

Женска тениска THE NORTH FACE Box NSE
  • Новинка
Оценки:

Женска тениска THE NORTH FACE Box NSE

100% ПамукИздърпайте закопчалка КЛАСИЧЕСКИ СТИЛ.Вас ви движи същото, което и на нас.С гордост покажете св�

BGN 2.00