• Новинка
MXIAOXIA 5 Слоя Многофункционални Закачалки За Дрехи, Закачалка за дрехи За Съхранение Панталони, Закачалка За Панталони, Нескользящий Органайзер За Дрехи, Рафтове За ?

MXIAOXIA 5 Слоя Многофункционални Закачалки За Дрехи, Закачалка за дрехи За Съхранение Панталони, Закачалка За Панталони,

Buyers rating:
BGN 3.00

Налично

Изработен е от неръждаема стоманаТрайно и лесно деформируемый.Идеални за апартаменти, къщи, общежития, бани и т. са Съвместими панталони / дрехи / кърпа / спортни панталони / шал / панталони / ежедневни панталони / вратовръзка и т. Дизайн, удобен за вас, за да се затвори и бързо и ефективно намаляване на отпусната.Спестете много място в гардероба.Изработен е от неръждаема стомана.Трайно и лесно деформируемый.Идеални за апартаменти, къщи, общежития, бани и т. са Съвместими панталони / дрехи / кърпа / спортни панталони / шал / панталони / ежедневни панталони / вратовръзка и т. Дизайн, удобен за вас, за да се затвори и бързо и ефективно намаляване на отпусната.Спестете много място в гардероба.Изработен е от неръждаема стомана.Трайно и лесно деформируемый.Идеални за апартаменти, къщи, общежития, бани и т. са Съвместими панталони / дрехи / кърпа / спортни панталони / шал / панталони / ежедневни панталони / вратовръзка и т. Дизайн, удобен за вас, за да се затвори и бързо и ефективно намаляване на отпусната.Спестете много място в гардероба.Мини шапки на двата края изглеждат и се усещат много трайни и те не трябва да пускате.Идеален за домашно икономика за съхранение вътре в подвесного на гардероба.Спецификация : * Име : Закачалка за панталони, * Дизайн : 5 етажа * Материал : метална конструкция * Цвят : черен, бял, бронз * Тегло : 220грн Забележки : 1. При ръчно измерване се допуска отклонение от 1-2 см, благодаря. Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.Ние гарантираме, че стилът е същият, както е показано на снимките.Моля, разберете, благодаря ви!Увеличете пространството на шкафа и да се пазят дрехите си в ред.

Подробности

* Name:
Pants Hanger
* Design:
5 floors
* Material:
Ironwork
* Color:
black, white, bronze
* Weight:
220g
Notes:
1.Manual measuring, please allow 1 ~ 2 cm error,thank you.:
2.Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. We guarantee the style is the same as shown in the pictures.Please understand, thank you!:
Maximize your closet space and keep your clothes organized :

Подобни продукти в категория